Product niet gevonden? 053 434 43 43

Diadora Utility – Veiligheid- en Werkschoenen

Diadora Utility is binnen het bekende Italiaanse kleding- en schoenenmerk de tak van de werkkleding en de veiligheidsschoenen. Wat Diadora Utility bijzonder maakt ten opzichte van andere aanbieders is de ervaring die ze hebben in de sportsector. Deze ervaring nemen ze meen naar de bedrijfstak Ultility waar ze schoenen aanbieden in de klasse S1, S2, S3.

   

Diadora veiligheid- en werkschoenen Italiaans maatwerk

Diadora Utility schoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Zo zijn diverse werkschoenen gemaakt van perwanger leer. Perwanger leer staat bekend om zijn ademende eigenschappen. Diadora veiligheid- en werkschoenen zijn gemaakt van een cambrelle-sandwich waardoor de schoen nauw aansluit om de voet.  Naast dat alle naden verzegeld zijn met thermoband voor optimale waterdichtheid zijn de schoenen allemaal ademend. Hier voor worden unieke PU-folies gebruikt en heeft Diadora Utility het unieke patent op de Geox Technologie ook wel het “net breathing system”genoemd.

Geox - Net Breathing System – Gezondere voeten

Het innovatieve en exclusieve breathing systeem is ontwikkeld door Geox en garandeert dat de schoen optimaal ademend en comfortabel is. De Geox technologie kwam naar voren door jarenlang onderzoek gericht op een ademend membraam in de zool van de schoen. Door de geperforeerde zool is het in staat om vocht te absorberen. Hiernaast is het membraam waterdicht maar ademend wel. Hierdoor ontstaat er tijdens het dragen van deze werkschoenen een optimaal klimaat in de schoen wat extra comfort verschaft. Hierdoor hebben gebruikers te allen tijde droge voeten en gezondere voeten. Diadora Ultility garandeert dat het klimaat in de schoen altijd optimaal is, ook tijdens warme omstandigheden.

Assortiment Diadora Utility werkschoenen

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment Diadora Utility werkschoenen. We hebben schoenen voor alle werkzaamheden. Hiernaast voldoen alle Diadora Utility werkschoenen aan de Europese richtlijnen. De werkschoenen zijn uitvoerig getest en gecontroleerd en voldoen aan de TüV en SATRA normen. Het assortiment bestaat uit schoenen uit verschillende lijnen. Sportief, basic, modern of juist opvallend zijn de keuze mogelijkheden.

Bestel uw Diadora Utility werkschoenen direct online:


     

Carel Lurvink en werkschoenen:

Als Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij weten wat er speelt op de werkvloer hebben we een zeer ruim assortiment werkschoenen. Of het nu om schoenen, laarzen, klompen, sokken of inlegzolen gaat. Wij zijn specialist op het gebied van werkschoenen. Door onze snelle en foutloze service zorgen we altijd dat bestellingen snel en tijdig bij u zijn. Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op ons werkschoenen assortiment:

·Uitgebreide keuze mogelijkheden binnen het assortiment werkschoenen
·Snelle levering en goede service
·Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag
·Carel Lurvink onderscheidt zich met passessies op locatie waardoor de werknemers niet op pad hoeven voor nieuws schoenen

Zoek je Diadora werkschoenen voor een goede prijs?

Bent u op zoek naar Diadora werk- of veiligheid schoenen voor een goede prijs wacht dan niet langer en neem contact op.
CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?