Product niet gevonden? 053 434 43 43  • days
  • hours
  • minutes
  • seconds
OP 18 JULI 2018 BESTAAT CAREL LURVINK 125 JAAR!
Het behalen van deze mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder u, daarom wordt 2018 een onvergetelijk jaar vol verrassingen en feestelijke acties:

Klant verhalen

"Ik heb jullie historie verhaal gelezen, sinds de jaren 1977 was ik klant aan de Boddenkampstraat. Vele prettige momenten hebben we mogen beleven. Ik ben nu ook met pensioen maar denk dankbaar terug aan deze tijd. Geweldig veel succes." -Herman Koiter, voormalig eigenaar Schoonmaakbedrijf 't Ribbelt-.


April

Afgelopen dinsdag heeft Mensink Schoenen en Sport in Denekamp het recht gekregen het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’’ te voeren. Als mede Hofleverancier konden we dit bijzondere moment niet zo maar voorbij laten gaan. Gistermiddag is onze accountmanager, Bas Bönhke, op pad gegaan om de eigenaren van Mensink een mooie attentie te brengen. Bas werd met open armen ontvangen en na een korte uitleg over Carel Lurvink heeft hij hen een Carel Lurvink pakket overhandigd. Namens Carel Lurvink, van harte gefeliciteerd! Maart

Grand Café Moeke heeft afgelopen week in Enschede haar vijfde vestiging geopend. De eerste vestiging van Moeke opende, net als Carel Lurvink, in 1893. Deze bijzondere gelegenheid konden we als mede-jubilaris uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Gewapend met een welkomst-pakket en een flesje wijn gingen we vanochtend op pad om ze te verrassen. Het personeel van Moeke Enschede ontving ons met open armen en na een korte uitleg over Carel Lurvink overhandigde onze accountmanager, Bas Bönhke, een mooi Carel Lurvink welkomst-pakket.JANUARI

BENT U DE EERSTE ONLINE BESTELLER IN 2018?

DAN GAAN WIJ U VERRASSEN! 

Nog maar een paar weken te gaan en dan vieren wij ons jubileum! 125 jaar Carel Lurvink, dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het hele jaar profiteert u van feestelijke acties en verrassingen. We gaan in januari gelijk goed van start; de eerste online besteller in het nieuwe jaar zal door ons worden getrakteerd! Wees er daarom snel bij en laat u verrassen! 

DE 1e ONLINE BESTELLER VAN 2018 IS BEKEND!
Multiprotect Nederland BV was de eerste online besteller van 2018! Gefeliciteerd! Binnenkort zullen we ze gaan verrassen.

MULTI PROTECT BV ONTVANGT JUBILEUM TAART!

Multi Protect Nederland, een VCA gecertificeerd aannemersbedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van kunstharsen (coating),   was op 1 januari de allereerste besteller. Gewapend met een taart en een goed gevulde Carel Lurvink goodiebag gingen we gisteren middag op pad om ze te verrassen. Bernard Karsten ontving ons met open armen. Na een beknopte uitleg over de werkzaamheden van Multi Protect overhandigde onze marketing manager, Joris Krabbenborg, hem een mooie jubileum taart. Multi Protect en Carel Lurvink werken al meer dan 10 jaar succesvol samen.