Product niet gevonden? 053 434 43 43
Betalen Carel Lurvink


Betalen

carellurvink.nl kent vier verschillende betaalwijzes. Je kunt er voor kiezen om je bestelling op de volgende manieren af te rekenen:

Op rekening
Met iDEAL
Met creditcard
Per overboeking

Op rekening
Kies je ervoor om op rekening te bestellen dan verzenden wij je bestelling naar het afleveradres en sturen wij vervolgens de factuur naar het factuuradres. De betaaltermijn van een betaling op rekening is 30 dagen.

Bestel je voor de eerste keer bij ons, dan verzoeken we je vriendelijk om het bedrag over te maken alvorens wij tot verzending overgaan.


iDEAL

Kies je bij het afrekenen voor een iDEAL-betaling dan wordt je voor de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner Ingenico Payment Services. Ingenico is gespecialiseerd in veilig betaalverkeer op het internet.

Ben je op de betaalpagina van Ingenico dan kun je daar je bank kiezen en de iDEAL-betaling afronden.

Creditcard
Maak je de keuze voor een creditcardbetaling dan geef je ons autorisatie om het bedrag van je creditcard te mogen incasseren. Je wordt dan doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner Ingenico Payment Services. Ingenico is gespecialiseerd in veilig betaalverkeer op het internet.

Op de betaalpagina van Ingenico kun je je creditcard gegevens doorgeven. Dit gebeurd uiteraard in een uitstekend beveiligde omgeving.

Overboeking
Als je het bedrag handmatig wilt overboeken kun je dit aangeven bij het afrekenen in de kassa. Zodra het bedrag door ons verwerkt is verzenden wij je bestelling.

Je ontvangt van ons een email waarin de order bevestigd wordt. Daarin staat ook de informatie vermeld welke nodig is om het bedrag over te maken.


Betalen Carel Lurvink


Veilig betalen
Betalingen die je doet bij www.carellurvink.nl gaan via onze betaalpartner Ingenico Payment Services. Een betrouwbare partner voor betalingen over internet. Bij Ingenico staat veiligheid voorop, je betaling wordt altijd versleuteld verzonden. Dat betekent altijd zorgeloos betalen.

ingenico payment service carel lurvink


CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?