Product niet gevonden? 053 434 43 43
Bezorgen Carel Lurvink

Verzending en bezorging

Levertijd

De verwachte levertijd van je bestelling is tussen de 24 en 48 uur. Het overgrote deel van ons assortiment ligt op voorraad in ons eigen magazijn in Enschede en is direct leverbaar. We informeren je over de levertijd van elk artikel in de orderbevestiging die je van ons ontvangt. Als een artikel niet voorradig is of niet direct leverbaar informeren wij je daar zo spoedig mogelijk over.

Vervoerder

Carel Lurvink verzendt met:
• Tielbeke
• Eigen vervoer

Tielbeke

Bevat je bestelling producten met gevaarlijke stoffen, dan wordt deze vervoerd door Tielbeke. Deze vervoerder is bevoegd en gecertificeerd om dergelijk producten te vervoeren.

Eigen vervoer

Bestellingen in de buurt van Enschede worden met onze eigen vrachtwagen afgeleverd. Bevat je bestelling producten met gevaarlijke stoffen, dan worden deze ook met eigen vervoer bij je bezorgd. Carel Lurvink is bevoegd en gecertificeerd om dergelijk producten te vervoeren.

Gevaarlijke stoffen

Bij vervoer met gevaarlijke stoffen moeten we met een aantal dingen rekening houden. Zoals de route, een lijst van gevaarlijke stoffen, de classificatie en verscheidene bepalingen met betrekking tot verpakkingen en het laden en lossen.
Dit is allemaal vastgelegd in de zogenoemde ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par Route). Het is een verdrag wat op Europees niveau is afgesloten met betrekking tot het (internationaal) vervoer van gevaarlijke stoffen over land. Carel Lurvink vervoert deze producten volgens het ADR regelement.

Bestelling niet ontvangen

Heb je je bestelling niet ontvangen, laat het ons dat zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen dan meteen tot actie overgaan.

CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


                
   

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

WIL JE ONS VOLGEN?