Product niet gevonden? 053 434 43 43
4 generaties Carel Lurvink

 

 

CAREL LURVINK.
OMDAT IEDEREEN EEN SCHONE EN VEILIGE WERKOMGEVING VERDIENT.
 


Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In ruim 120 jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een servicegerichte groothandel met een totaalaanbod, van afvalzakken en bezems tot werkschoenen en zeepdispensers. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een breed assortiment op het gebied van schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schildersbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness en gevelreiniging. 

MEEDENKERS

Wat Carel Lurvink anders maakt dan andere aanbieders, is de innovatieve manier waarop het bedrijf als ervaren partij samenwerkt met leveranciers en expertise deelt met klanten. Directeur Julius Lurvink: “Wij hebben de kennis én de drive om doeltreffend mee te denken over elk vraagstuk, ook als het echt complex wordt. Zo komen we telkens weer tot oplossingen op maat. Oplossingen waarmee onze klanten verder kunnen. Want daar doen we het uiteindelijk voor.”


ONE-STOP-SHOP
"Met een breed en gevarieerd assortiment is Carel Lurvink een echte one-stop-shop", legt Product Specialist Caspar Lurvink uit: “Met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. We voeren veel A-merken, waarbij we in meerdere gevallen de status van preferred supplier hebben. Daarnaast ontwikkelen en produceren we zelf producten onder private label.” Tot de genoemde private labels van Carel Lurvink behoren CaluClean (schoonmaakmiddelen en accessoires), CaluGuard (veiligheidsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen), CaluPaint (schildersbenodigdheden) en La Belle Vie (producten voor de sauna- en wellnessbranche). 


Bedrijfspand Carel Lurvink

BESTELGEMAK
Op de hoofdvestiging in Enschede heeft Carel Lurvink 12.500 vierkante meter magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en dus snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Bestellingen worden vooral geplaatst via een online bestelsysteem Mijn carelluvink.nl. Hier kunnen klanten hun persoonlijke bestelomgeving vergaand customizen, zodat bestellingen extra vlot, accuraat en efficiënt verlopen. Voor nog meer bestelgemak is er de Carel Lurvink App, waarmee bestellingen met tablet en smartphone kunnen worden geplaatst, overal en altijd.  

SERVICE 
Maar niet alles speelt zich online af, benadrukt Caspar Lurvink: “Klanten en andere belangstellenden zijn ook altijd welkom bij ons servicecenter in Enschede en onze serviceshop in Hilversum. Daar bieden we onder meer de mogelijkheid om onze machines en producten te testen. Verder organiseren we passessies met bedrijfskleding en veiligheidsschoenen op locatie. Ook het aanmeten van bijvoorbeeld gehoorbescherming kunnen we op locatie verzorgen.”


Zonnepanelen op dak Carel Lurvink

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID
Sinds de oprichting in 1893 is Carel Lurvink nog altijd een echt familiebedrijf. Intussen staat met Julius en Caspar Lurvink de vierde generatie aan het roer. Een trotse traditie, weerspiegeld door het feit dat het bedrijf zich Hofleverancier mogen noemen. “En adel verplicht, dus we nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, aldus Julius Lurvink. “Zo werken we met een milieumanagementsysteem conform ISO14001. We maken bewuste keuzes als het gaat om producten, productiemethoden, mobiliteit en verbruiksartikelen. En we hebben onze hoofdvestiging voorzien van een grote zonnestroominstallatie. Onze ambitie is óók om de wereld zo schoon mogelijk te houden.”

CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?