Product niet gevonden? 053 434 43 43

MIJN CAREL LURVINK

We bieden op onze website Mijn Carel Lurvink aan: het account voor de zakelijke gebruiker. Eenmaal ingelogd biedt dit een flink aantal voordelen. Zo zijn er op maat gemaakte bestellijsten, kan er onderscheid gemaakt worden tussen inkopers en bestellers, kan men budgetten instellen en meer. We lichten de belangrijkste punten graag even toe.

INKOPER EN BESTELLER
In Mijn Carel Lurvink wordt er onderscheid gemaakt tussen inkopers en bestellers. Zo heeft een inkoper alle rechten om aanpassingen te doen, een besteller heeft net zoveel rechten als de inkoper toelaat. Zo kan een inkoper bijvoorbeeld verschillende bestellers in Mijn Carel Lurvink toevoegen die alleen maar een bestelling kunnen plaatsen en verder geen toegang hebben tot andere functies.


BESTELLIJSTEN
De bestellijst in Mijn Carel Lurvink is een vaste bestellijst met daarop de producten die periodiek besteld worden. De inkoper of besteller heeft dan een vaste lijst met producten waar men uit kan kiezen bij het bestellen. Producten die men niet nodig heeft en nooit besteld worden staan er vanzelfsprekend niet tussen. De lijst kan door de inkoper aangepast worden, op verzoek kan dat ook door een medewerker van Carel Lurvink gedaan worden.


OBJECTEN
Het adres waarmee de klant bekend is in Mijn Carel Lurvink is het factuuradres. Men kan echter verschillende afleveradressen – of objecten – aan het account toevoegen. Dit object kan een afdeling binnen het bedrijf zijn, maar ook een persoon. Zo kan men meerdere objecten toevoegen met eenzelfde afleveradres.


BUDGETTEN

Aan elk object kan een budget gekoppeld worden. Zo is er maximale controle op wat een besteller maximaal kan en mag bestellen. Dit is per order en per jaar in te stellen.


RAPPORTAGES
Er zijn in Mijn Carel Lurvink meerdere rapportage in te zien en te exporteren naar uw eigen systeem. Zo kan men de bestelhistorie bekijken - dit kan tot op objectniveau - men kan de backorders in zien en  alle facturen zijn in te zien en te downloaden via Mijn Carel Lurvink.Mijn carellurvink is zo ingericht dat het instellen van het account en aanpassingen doen in het account zeer eenvoudig is. Maar natuurlijk staan onze  medewerkers van Carel Lurvink graag klaar om dit voor je te verzorgen. 

CHATMODULE


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?