EtagewagensEtagewagen

Een etagewagen is ideaal voor het vervoer van zware goederen. Of het nou in het magazijn, op de werkplaats, in een hotel of in de horeca is; een etagewagen is een goed transportmiddel om (zware) goederen efficiënt en veilig te vervoeren. Een etagewagen heeft verschillende niveaus zodat gemakkelijk zo veel mogelijk artikelen vervoerd kunnen worden. Wij bieden verschillende soorten etagewagens in verschillende formaten zodat voor iedereen een geschikte etagewagen aangeboden wordt.  Onze etagewagens zijn stabiel en hebben een hoge draagkracht. Een hoge draagkracht is belangrijk als u zware goederen wilt vervoeren. Al onze etagewagens zijn voorzien van rubberen wielen. Rubberen wielen zorgen ervoor dat de vloeren niet beschadigd worden en de etagewagen een goede grip heeft op gladde oppervlakken. Goede remmen voorkomen dat de etagewagen wegrolt.

Etagewagen met hoge draagkracht

Heeft u een etagewagen nodig met hoge draagkracht? Kies dan een etagewagen waar de frame gemaakt is van roestvrijstaal (RVS) of roestvrijstaal. De etages moeten ook stabiel zijn om een hoge draagkracht mogelijk te maken. Daarom zijn etages gemaakt van robust hout.

Etagewagen uit kunststof

Etagewagens die volledig uit kunststof bestaan zijn lekker licht en bewegelijk waardoor ze makkelijk vervoerbaar zijn. Zowel het frame als ook de schappen zijn gemaakt van kunststof waardoor het makkelijk is deze etagewagens te reinigen en dus geschikt zijn voor ruimtes waar hygiëne uiterst belangrijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld de voedselindustrie, kantines en ziekenhuizen. Om het ophopen van vuil te voorkomen moet de etagewagen wel moet naadloos en voegvrij zijn.

Beveiliging van goederen

Om te voorkomen dat goederen van de planken glijden kunt u een etagewagen kiezen met legborden die een verhoogde rand hebben. Dit is ideaal om bijvoorbeeld vloeistoffen te vervoeren.

Gesloten etagewagen of kastwagen

Met een gesloten kastwagen voorkomt u dat goederen van de planken afvallen. Daarnaast ziet een gesloten kastwagen er stijlvol uit en zijn ze erg hygiënisch doordat de inhoud niet in contact kan komen met de omgeving.

Etagewagens met roosterwanden

Een roosterwand voorkomt dat goederen vallen. U kunt kiezen uit een etagewagen met roosterwanden aan één, twee, drie of zelfs alle vier zijdes. Het voordeel van een etagewagen met rooster in vergelijking met een gesloten kastwagen is dat u de zicht op de goederen houdt.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis