Filters

Asbakken

19 producten

Asbakken

Iedereen weet dat roken niet goed is voor jou en het milieu. Gemiddeld worden op een dag 6 peuken per roker op de grond gegooid.  Het duurt tot 12 jaar tot de natuur een filter heeft afgebroken waardoor ze erg schadelijk zijn voor dieren en het milieu. Bovendien zijn ze erg slecht op te ruimen doordat ze zo klein zijn. Gooi peuken niet op de grond maar in een asbak! Het is daarom verstandig in een goede asbak te investeren.

Carel Lurvink biedt u diverse soorten asbakken: peukenzuilen, vrijstaande asbakken en wandasbakken. Een wandasbak is ideaal als u weinig plek heeft, een wandasbak staat ook niet in de weg. Moet uw wandasbak weersbestendig zijn? Geen probleem, bij Carel Lurvink vindt u wandasbakken van gegalvaniseerd staal of roestvrij staal (RVS).  Een wandasbak is dus een goede keuze om uw terrein peukvrij te houden. Maakt u gebruik van een rokersruimte en heeft u de behoefte aan een normale vuilnisbak erbij? Kijk een naar de as-papierbakken, de perfecte oplossing voor een schone rokersruimte of entree.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren