Handdoekcassettedispensers

1 product

Handdoekcassettedispenser

Een handdoekcassettedispenser is een dispenser waar een gesloten rol in het systeem zit komen. Hierdoor zul je steeds rollen moeten vervangen. Voordeel hiervan is dat een rol langer meegaat doordat het gewassen kan worden. Een ander voordeel ten opzichte van de normale handdoekroldispenser is dat op locaties waar veel 'traffic' is, het afdrogen van handen sneller gaat. Afvalbak komt niet vol te zitten door het vele papier. Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor een handdoekcassettedispenser. In het assortiment kunt u de automaat van Vendor vinden. De IQ Vision heeft grote handdroging capaciteit. Tevens heeft de automaat een optisch voorraadindicatievenster.

Bij Carel Lurvink kunt u ook terecht voor uw andere sanitaire accesoires, denk hierbij aan toiletborstels, toiletrolhouders, douchematten of haken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren