Filters

Foliën

4 producten

Foliën

Verhoud-, kleef- of catering folie is ideaal voor het bewaren van eten. De foliën bestaan uit verschillende diktes. Deze diktes worden aangeduid met my of mu, welke lengtematen zijn van het SI-stelsel. Het SI-stelsel is het metrieke stelsel van uniforme international standaardeenheden voor het meten van onder andere afstand, gewicht, snelheid en temperatuur. In dit stelsel staat 1 mu(my) gelijk aan 0,000.0001 meter, een miljoenste deel van een meter. Naast vershoudfoliën treft u ook aluminiumfolie in een cutterbox. Een cutterbox is de doos waar het folie inzit. In deze box is een kartelrand aangebracht waardoor u zelf gemakkelijk het gewenste formaat kan afscheuren. Of ontdek de caterinfilmhouder die zowel voor plastic- en aluminium folie gebruikt kan worden. Vileda biedt een speciale wrapmasterdispenser aan voor hun cateringsfilm.

Carel Lurvink

In het assortiment van Carel Lurvink treft u diverse foliën. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste folie voor u? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren