Bakkerij, slagerij en AGF

2 producten

Bakkerij, slager en AGF

Bij Carel Lurvink vindt u diverse benodigheden voor bakkerij, slager en AGF. Voor uw bakkerij zijn er in het assortiment diverse taartranden. Zowel vierkant, rond en ovaal in diverse maten. Daarbij treft u ook diverse spuitzakken in verschillende kleuren. Ook vindt u hier gevoerde schaaltjes ideaal voor al uw warme snacks. De slagersrol is een polyrol met veelzijdige gebruiksmogelijkheden, zo is de rol geschikt voor het omwikkelen, afdekken en beschermen van etenswaren tegen stof, vuil en vocht. De vellen zijn gemakkelijk af te scheuren door een perforatielijn.

Op 3 juli 2021 zijn de Europese Single Use Plastics (SUP)-regels in gegaan. Deze maatregelen zijn bedoeld om plastic zwerfaval, die in de natuur of zee eindigen, te voorkomen. Landen en bedrijven moeten dus opzoek naar alternatieve grondstoffen voor disposable servies. Producten die vanaf 3 juli 2021 onder het EU-verbod vallen:

  • Plastic disposable bestek (vorken, messen, lepels en eetstokjes);
  • Plastic disposable borden;
  • Plastic rietjes;
  • Plastic ballonstokjes;
  • Plastic zakken;
  • Plastic roerstaafjes voor dranken;
  • Piepschuim voedsel- en drankverpakkingen.

Carel Lurvink

In het assortiment van Carel Lurvink treft u diverse benodigdheden voor bakkerij, slagerij en AGF. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste disposable servies of een van de diverse benodigdheden voor de bakkerij, slagerij en AGF? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren