Filters

Stelen accessoires

36 producten

Stelen accessoires bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor Unger accessoires voor uw Unger stelen. Van steel verlengingen en koppel stukken tot kniestukken en gereedschapshouders. Voor iedere klus kunt u de accessoires vinden. Aan de Unger Fixi kan zowel een borstel als spons tegelijkertijd worden bevestigd aan telescoopstelen. Ook is het mogelijk om doeken hieraan te bevestigen voor het gemakkelijk drogen, schoonmaken en boenen van ruiten.

Snelkoppelingen

Snelkoppelingen voor waterslangen zijn handige accessoires die het aansluiten en loskoppelen van slangen vereenvoudigen. Of je nu een sproeier, tuinslang, drukspuit of steel met waterdoorvoer wilt aansluiten, met een eenvoudige klik of draaibeweging zorgen snelkoppelingen voor een directe en veilige verbinding. Ze elimineren de moeite van het traditionele schroefdraadsysteem, waardoor tijd en moeite worden bespaard. Snelkoppelingen dragen bij aan waterdichtheid, minimaliseren lekken en optimaliseren het watertransport. Deze veelzijdige accessoires zijn geschikt voor verschillende slangdiameters en -typen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen, van kleinschalige schoonmaak tot industriële reiniging.

accessoires voor uw steel bestellen?

Heeft u vragen over het beste accessoires voor uw Unger telescoopstelen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren