Filters

Stelen accessoires

37 producten

Stelen accessoires

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor Unger accessoires voor uw Unger stelen. Van steel verlengingen en koppel stukken tot kniestukken en gereedschapshouders. Voor iedere klus kunt u de accessoires vinden.
Aan de Unger Fixi kan zowel een borstel als spons tegelijkertijd worden bevestigd aan telescoopstelen. Ook is het mogelijk om doeken hieraan te bevestigen voor het gemakkelijk drogen, schoonmaken en boenen van ruiten. De Unger spotlight plukker kan gemakkelijk geplaatst worden op de telescoopstang. Zo kunt u gemakkelijk en veilig gloeilampen op hoogte demonteren vanaf de grond.

Heeft u vragen over het beste accessoires voor uw Unger telescoopstelen? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren