Filters

Desinfectiezepen

7 producten

Desinfectiezeep – besmettingen en infecties voorkomen

Erg veel infecties worden via de handen overgedragen. Door het gebruik van desinfecterende zeep kan overdracht en besmetting voorkomen worden. Desinfecterende zeep maakt 99,9% van de bacteriën onschadelijk. Vooral in de gezondheidszorg, voedingsindustrie, laboratoria en in de landbouw zijn desinfecterende zepen cruciaal. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse toonaangevende merken zoals Deb Stoko, Diversey, SCA Tork en Soft Care. De desinfectiezepen zijn te verkrijgen in verschillende formaten van 800 ml tot 1,3 liter.

Wanneer is desinfectiezeep nodig?

Wij raden aan desinfectiezeep alleen te gebruiken als het echt nodig is zoals bijvoorbeeld in de voedingsindustrie, gezondheidssector, landbouw, hospitalen en laboratoria. Doordat maar liefst 99,9 % van de bacteriën onschadelijk gemaakt worden wordt natuurlijk de overdracht van infecties en besmettingen voorkomen. Echter worden ook de goede bacterien die onze huid nodig heeft om gezond te blijven gedood. Er is zelfs bewezen dat overmatig gebruik juist het tegenovergestelde effect kan hebben en mensen sneller ziek worden. Ook wordt de kans op allergieën bij kinderen door desinfectiezepen vergroot doordat het immuunsysteem zich niet goed ontwikkeld. Bovendien is er natuurlijk altijd het gevaar van resistentie doordat bacterieë sterker worden als ze vaker worden blootgesteld aan desinfectiemiddelen. Toch zijn desinfectiezepen in veel branches essentieel. Er moet alleen slim gebruik van worden gemaakt en vermeden worden in normale huishoudens.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren