Filters

Industrieladders

11 producten

4 x 3 sports
4 x 4 sports
4 x 6 sports
12 sports
14 sports
16 sports
8 sports
18 sports
10 sports
2 x 8 treden
2 x 12 treden
3 x 10 treden
3 x 12 treden
3 x 8 treden
3 x 14 treden
Gecoat
Ongecoat
Gecoat
Ongecoat
2 x 16 treden
2 x 18 treden
2 x 20 treden
2 x 12 treden
2 x 16 treden
2 x 8 treden
2 x 10 treden
12 treden
14 treden
16 treden
9 treden

Industrieladders

Bent u op zoek naar een professionele industrieladder? In het assortiment industrieladders biedt Carel Lurvink diverse industrieladders.  De ladders zijn van toongevende merken als Dirk. Dirk produceert klimmaterialen voor onder andere de bouw, industrie, glazenwassers, schilders, fruitteelt, schoonmaak en brandweer.

Verschil tussen een ladder en een trap

Ten eerste kan een industrieladder ten opzichte van een oploopbare trap meestal een duidelijk grotere hoogte bereiken. Doordat een ladder groter is kan men deze normaal gesproken niet vrijstaand neerzetten en moet men deze veelal tegen een ondersteunend oppervlakte (zoals een muur) zetten. Ten tweede beschikt een ladder over sporten en niet over treden. Sporten zijn dunnere balkjes en hebben dus een kleiner sta-oppervlakte als treden.  Ten derde worden ladders voornamelijk professioneel gebruikt. Een trap is voornamelijk geschikt voor het gebruik in huishoudens en wordt aangeboden in verschillende hoogtes. Om een goede keuze te maken tussen de juiste ladder of trap moet u goed weten waarvoor u het wilt gebruiken, hoe hoog u wilt werken en hoe vaak de trap of ladder wilt gebruiken. Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Verschillende type industrieladders

  • Enkele rechte ladder: de klassieker. Een enkel rechte ladder neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien pak je hem er gemakkelijk bij wanneer je hem nodig hebt. 
  • Enkele uitgebogen ladder: de dikkere onderkant biedt extra steun.
  • Twee- of driedelige opsteekladder: een opsteekladder is in- en uitschuifbaar wat handig is als u vaak op verschillende hoogtes moet werken.  
  • Twee- of driedelige reformladder: een reformladder is omvormbaar waardoor hij het een geschikte industrieladder kan zijn voor de meest verschillende taken. Hij kan gebruikt worden als vrijstaande ladder maar ook uitgeschoven worden waardoor een grote ladder gevormd wordt die men tegen een muur of een gevel kan zetten. Uiteraard zijn ook tussenstanden mogelijk.
  • Twee- of driedelige optrekladder of schuifladder: een optrekladder of schuifladder bestaat uit meerdere rechte ladders. Als men meer lengte nodig heeft kan men een deel uitschuiven. Men kan dus eenvoudig hoogte bereiken
  • Telescoopladder: de industrieladder voor werkzaamheden op grote hoogte. Het nadeel van een telescoopladder is dat hij erg lastig is op te bergen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren