Filters

Handdoekcassettes

2 producten

Handdoekcassettes

Door regelmatig uw handen te wassen kunnen veel infecties voorkomen worden. Wist u dat de meeste infecties via de handen worden overgedragen? Daarom is het grondig wassen van de handen erg belangrijk. Uiteraard is het belangrijke goede antibacteriële zeep te gebruiken maar ook het afdrogen van de handen heeft invloed op de hygiëne. In badkamers die veel bezocht worden zijn textiele handdoeken bijvoorbeeld geen goed idee. Deze blijven namelijk vaak vochtig waardoor zich bacteriën zich erg prettig voelen. Textiele handdoeken worden dus binnen no-time een broedplaats voor bacteriën. Daarom kiezen veel organisaties en bedrijven voor papieren handdoeken. Er is aangetoond dat papieren handdoeken kruisbesmettingen verminderen. Een vorm van papieren handdoeken zijn handdoekcassettes. Een handdoekcasette bestaat uit papieren handoeken die op een speciale manier gevouwen zijn zodat ze precies in een handdoekautomaat passen en eenvoudig door de gebruiker eruit gehaald kunnen worden.

Handdoekcassettes met verschillende eigenschappen

De kwaliteit van het papier van verschillende handdoekcassettes kan verschillen. Het handdoek papier kan 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags zijn. Hoe meer lagen het papier heeft hoe beter water geabsorbeerd wordt en hoe minder papier u nodig heeft om uw handen te drogen. Veel handdoekcassettes worden ook gemaakt van draadversterkt papier. Draadversterkt papier is extra stevig en heeft een extra groot absorptievermogen waardoor papier bespaard wordt. Draadversterkt papier is dus iets beter voor het milieu en de dispensers moeten minder snel bijgevuld worden wat weer tijd spaart.

Uiteraard moet u bij uw keuze voor een handdoekcasette er ook mee rekening houden dat de handdoekcasette bij uw dispenser past. Bent u ook nog op zoek naar een handdoekdispenser? Neem hier een kijkje in ons assortiment handdoekdispensers.
 
Wilt u liever toch geen handdoekcassette? Carel Lurvink biedt ook handdoekrollen, interfolded handdroogpapier en traditionele papieren handdoekjes.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren