Filters
Aantal lagen

Onderzoekstafelpapier

1 product

Active filters

In welke breedtes heb je onderzoektafelpapier?

Bij Carel Lurvink begrijpen we dat elk onderzoek uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan onderzoektafelpapier. Of je nu een kleine onderzoekstafel hebt of een groter oppervlak moet bedekken, we hebben de juiste maat voor jouw toepassing.

Ons assortiment omvat onderzoektafelpapier in diverse breedtes, variërend van compacte 40 cm , 45 cm , 55 cm en 60 cm . Zo kun je het papier precies afstemmen op de afmetingen van jouw onderzoekstafel.

Waarom 1 laags of 2 laags onderzoektafelpapier?

Het kiezen tussen 1 laags of 2 laags onderzoektafelpapier hangt af van de specifieke vereisten van jouw onderzoekomgeving. Carel Lurvink biedt beide opties om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze kunt maken voor jouw toepassing.

  1. 1-laags onderzoektafelpapier: Het 1 laags onderzoektafelpapier is ideaal voor algemeen gebruik en lichtere toepassingen. Het biedt een goede bescherming van de onderzoekstafel en is geschikt voor situaties waarin er geen zware belasting of risico op morsen is. Het papier is kostenefficiënt en gemakkelijk te vervangen wanneer dat nodig is.
  2. 2-laags onderzoektafelpapier: Voor situaties waar extra bescherming en absorptievermogen vereist zijn, biedt het 2 laags onderzoektafelpapier uitkomst. Dit type papier is sterker en duurzamer, waardoor het geschikt is voor intensiever gebruik en situaties waarin morsen en vloeistoffen een rol spelen. Het biedt een extra laag bescherming voor de onderzoekstafel en helpt om de werkplek schoon en hygiënisch te houden.

Het maken van de juiste keuze tussen 1 laags en 2 laags onderzoektafelpapier is essentieel om de veiligheid en efficiëntie van jouw onderzoekomgeving te waarborgen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste type papier voor jouw specifieke behoeften, staan onze experts bij Carel Lurvink klaar om je te adviseren.

Welke merken onderzoektafelpapier heb je?

Bij Carel Lurvink streven we ernaar om alleen de beste producten aan te bieden die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment van een gerenommeerde merk onderzoektafelpapier.

  1. Tork onderzoektafelpapier: Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige onderzoektafelpapier dat voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het biedt een uitstekende bescherming van de onderzoekstafel en is geschikt voor diverse toepassingen.

Hiernaast hebben we ook andere keuze zoals gerecycled onderzoektafelpapier of papier gemaakt van cellulose.

Ongeacht welk merk je kiest, kun je er zeker van zijn dat je bij Carel Lurvink kwalitatief hoogwaardig onderzoektafelpapier krijgt dat aan al je eisen voldoet. We werken alleen samen met betrouwbare merken die zich hebben bewezen in de industrie, zodat jij met vertrouwen kunt werken aan een schone en veilige werkomgeving.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren