Filters

CaluClean schaduwborden

1 product

Efficiënter werken met schaduwborden

Het zoeken naar de juiste schoonmaakartikelen kan erg tijdrovend zijn wanneer het materiaal geen vaste bewaarplaats heeft. Door schaduwborden te gebruiken in uw werkomgeving voorkomt u dit probleem en werkt u veel efficiënter. Een schaduwbord is een hulpmiddel dat bijdraagt aan de lean management gedachte, waarbij efficiënter werken en het verminderen van tijdrovende processen centraal staat.

De voordelen van de 5S methode

De 5S methode helpt u om een werkomgeving beter te organiseren, waardoor er efficiënter en productiever gewerkt kan worden. Onze schaduwborden dragen bij aan de 5S-methode en bieden al uw schoonmaakmateriaal een vaste bewaarplaats. Hierdoor is het makkelijker om artikelen te vinden, raakt er minder kwijt en is de werkplek eenvoudig en snel op te ruimen. Bovendien zorgt een vaste bewaarplaats voor meer structuur en zijn uw medewerkers een stuk minder arbeidstijd kwijt aan het zoeken van de benodigde materialen.

Schaduwborden die bij uw werkomgeving passen

Het Carel Lurvink schaduwbord voor schoonmaakartikelen helpt uw bedrijf om efficiënter te werken. Het shadow board biedt uw schoonmaakartikelen een eigen vaste bewaarplaats op de werkvloer. Zo kunnen uw medewerkers de benodigde materialen snel vinden en besparen ze veel zoektijd. De schaduwen op het bord zorgen ervoor dat in een oogopslag duidelijk is of er nog materiaal is achtergebleven of vervangen moet worden. Onze schaduwborden zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat, kleur en materiaal. Door te werken met verschillende kleuren schaduwborden, zijn ze ook uiterst geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie om kruisbesmetting te voorkomen. Daarnaast kunnen onze borden gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld door uw logo op het bord te plaatsen.