Filters

Afdekmaterialen

43 producten

55 cm
110 cm

Afdekmaterialen

Afdekmaterialen zijn speciaal ontworpen voor het afdekken en beschermen van vloeren en meubels tijdens het schilderen, verbouwen, renoveren of andere bouwprojecten. Carel Lurvink biedt verschillende soorten afdekmaterialen zodat u voor elke situatie geschikte afdekmaterialen vindt. Het type afdekmateriaal dat u het beste kunt gebruiken ligt naast het soort bouwklus ook aan het af te dekken voorwerp of oppervlak.. Carel Lurvink biedt zelfklevende folie, normaal afdekvlies, maskeertape, maskeerfolie ademend afdekvlies en stucloper/afdekkarton. De afdekmaterialen zijn van de toongevende merken CaluPaint, Colad, Kip en 3M. Naast diverse afdekmaterialen vindt u in ons assortiment handige foliedispensers en maskeerapparaten om het afdekken eenvoudiger en efficiënter te maken. U kunt dus bij ons terecht tijdens elke situatie zodat u uw vloeren, wanden, ramen, deuren en/of trappen veilig, gemakkelijk, effectief en snel kunt beschermen. 

Maskeerpapier/stucloper

Het meest traditionele afdekmateriaal is een stucloper. Stucloper wordt ook wel afdekkarton of maskeerpapier genoemd omdat een stucloper bestaat uit geplastificeerd karton. Het vervelende aan maskeerpapier is dat de kwaliteit erg verschilt wat vervelende gevolgen kan hebben. Het voordeel daarentegen is dat stucloper budget-proof is. Het maskeerpapier in het assortiment van Carel Lurvink is van uitstekende kwaliteit waardoor u voor een klein bedrag toch uw vloer beschermd wordt. 

Afdekvlies/maskeerfolie

Tegenwoordig wordt stucloper minder gebruikt en geven de meesten steeds vaker de voorkeur aan afdekvlies doordat afdekvlies minder snel scheurt en ook makkelijker te gebruiken is voor een oneven ondergrond. Afdekvlies wordt ook vaak schildersvlies, vezelvlies of maskeerfolie genoemd. Afdekvlies. Er bestaan verschillende soorten afdekvliezen die verschillende eigenschappen hebben. Zo bestaan er afdekvliezen met een anti-slip laag aan de onderkant, schok- en/of vocht absorberende afdekvliezen, vochtdichte afdekvliezen, ademde afdekvliezen, meerlaagse afdekvliezen en herbruikbare afdekvliezen. 

Zelfklevende folie

Zelfklevende folie is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van hard vlakke vloeren doordat zelfklevend folie goed strak blijft liggen. Er zijn verschillende type zelfklevende folies op de markt gebracht die geschikt zijn voor verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld voor glas, vloer, tapijt of tapijttegels.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren