Carel Lurvink

Toilet schoonmaken Carel Lurvink CaluClean

Hoe maak ik het toilet effectief, snel én grondig schoon?

We hebben het allemaal wel eens gedaan, toch een deurtje verder kijken als het toilet er niet schoon uitziet. Maar liefst 97% van de mensen komt niet terug na een bezoek aan een vies toilet. Goed uw toilet schoonmaken is hierom, maar ook voor de gezondheid van zowel werknemers als bezoekers, van groot belang. Bij een schone, frisse en hygiënische toiletruimte voelt men zich prettiger en veiliger. 

Het goed schoonmaken van uw toilet voorkomt de snelle verspreiding van bacteriën en virussen. Wist u bijvoorbeeld dat een virus zich bij slechte toilethygiëne binnen 2 uur verspreidt naar een half kantoor? En wist u dat werknemers gemiddeld vier werkdagen op het toilet zitten? Het toilet wordt vaak gezien als een snelle stop waar hygiëne minder van belang is, maar niets is dus minder waar.

Uw toilet schoonmaken is noodzakelijk en kan eenvoudig zijn. Maar dan moet u wel weten hoe u effectief en grondig schoonmaakt. Bij het schoonmaken van een toilet worden namelijk vaak een paar belangrijke stappen overgeslagen. Maar hoe maakt u dan wel effectief, snel grondig én volledig uw toilet(ruimte) schoon? 

Stap voor stap uw toilet schoonmaken met Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bieden wij een totaalaanbod aan schoonmaak- en hygiëneproducten. Voor een effectieve schoonmaak van uw toilet heeft u een stofzuiger, een dagelijkse sanitairreiniger (CaluClean S1), een rode schuurspons met witte schuurkant, een emmer, een rode microvezeldoek en een microvezel vlakmop nodig. Alle zijn dus bij ons verkrijgbaar.
 
Eerst is het belangrijk om de toiletruimte stofvrij te maken; met enkel dweilen duwt u de stof tussen de voegen in. Dweilen is mede daardoor pas de laatste stap. Zorg dat de oppervlaktes vrij zijn om goed schoon te kunnen maken. Losse accessoires moeten tijdens de schoonmaak weg worden gehaald. Andere tussenstappen zijn bijvoorbeeld de binnenkant van de wc spoelen, het overige oppervlak van de wc reinigen en de deurklinken, tegels en wasbakken schoonmaken. Maar hoe doe ik dat dan precies? En moet ik mijn schoonmaakattributen na de tijd weggooien of schoonmaken? Hoe maak ik ze goed schoon? 

Onze productspecialist neemt u stap voor stap mee in een leerzame video. Deze kunt u zelfs tijdens het schoonmaken bekijken. Maak erdoor het schoonmaken van uw toilet leuk en effectief. Laat hiervoor eenvoudig op deze plek uw gegevens achter. Goed uw toilet schoonmaken doet u namelijk samen met Carel Lurvink.
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur