Als u in de voedingsmiddelenindustrie werkt, heeft u te maken met ontelbare nationale en internationale eisen, protocollen, richtlijnen, normeringen, wetten en regels. De consument heeft wensen, maar ook supermarkten (die zich steeds vaker verenigen), onze nationale overheid en de EU willen van alles van u – bijvoorbeeld als het gaat om bedrijfskleding voor het hygiënisch en veilig verwerken van voedingsmiddelen. Opvallend genoeg zijn maar weinig van die eisen echt concreet. Dus hoe ziet u door de bomen het bos nog? Wie vraagt wat en waar moet u op letten? Deze whitepaper helpt u daarin inzicht te krijgen.
Hoofdkantoor en servicecenter Enschede Marssteden 40 7547 TC Enschede 053 - 4344343
Servicecenter Hilversum Franciscusweg 279A 1216 SG Hilversum 035 - 6561402
Servicecenter Winschoten J.A. Koningstraat 19 9672 AC Winschoten 0597 - 4226001
Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur