De DIN 10524 Normering, duidelijkheid over bedrijfskleding in de voedingsmiddelenindustrie

Als u in de voedingsmiddelenindustrie werkt, heeft u te maken met ontelbare nationale en internationale eisen, protocollen, richtlijnen, normeringen, wetten en regels. De consument heeft wensen, maar ook supermarkten (die zich steeds vaker verenigen), onze nationale overheid en de EU willen van alles van u – bijvoorbeeld als het gaat om bedrijfskleding voor het hygiënisch en veilig verwerken van voedingsmiddelen. Opvallend genoeg zijn maar weinig van die eisen echt concreet. Dus hoe ziet u door de bomen het bos nog? Wie vraagt wat en waar moet u op letten? Deze whitepaper helpt u daarin inzicht te krijgen.

 

Lees in onze whitepaper meer over:

- Welke eisen stellen HACCP en ISO 22000?
- Wat zegt de international food standard (IFS)?
- Wat voor voordeel kan de DIN normering bieden?

Gratis whitepaper downloaden

Na het invullen van uw gegevens op deze pagina ontvangt u een email om uw inschrijving te bevestigen en de whitepaper te bekijken.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur