Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Satino groothandel

Om u bekend te laten raken met onze producten bent u van harte welkom in onze Satino groothandel in Enschede of Hilversum. Ter plekke zullen wij onze innovatieve producten aan u presenteren waarna u deze zelf kunt testen. Bespreek samen met onze accountmanager welk product van welk merk het beste bij u past. Nadat u uw keuze heeft gemaakt is het bestellen van de producten zeer gemakkelijk. U kunt zowel in de fysieke Satino groothandel als in onze webwinkel uw producten kopen.


Satino Black

In ons assortiment vindt u alles om uw werkplek zo schoon mogelijk te maken. Met Satino Black zorgt u op eenvoudige wijze voor een optimaal duurzame toiletruimte. Dit hygiënepapier is het enige ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren. Wilt u meer informatie over Satino Black of één van onze andere merken ? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. De medewerkers kunnen u informatie en advies geven over de producten in ons ruime assortiment.


Satino toiletpapier

Bij Carel Lurvink vindt u voor elke schoonmaakactiviteit een passende oplossing. Voor uw toilet hebben wij onder andere Satino toiletpapier in ons assortiment. Sinds jaar en dag biedt het merk Satino een totaaloplossing voor elke toiletruimte binnen uw organisatie. Maakt u al gebruik van Satino toiletpapier en wilt u deze nabestellen? Dat kan snel met onze app. Scan

de barcode van het product en reken af. Het bestellen van uw reinigingsproducten was nog nooit zo eenvoudig. Dát is de service van Carel Lurvink.
Satino


Al meer dan 120 jaar levert Carel Lurvink de totaaloplossing voor het schoner en veiliger maken van werkplekken. Dat de producten van Satino in ons assortiment zijn opgenomen mag dan ook geen verrassing zijn. Dit merk biedt al decennia lang innovatieve oplossingen voor het verbeteren van de hygiëne in het toilet. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw schoonmaakactiviteiten, raden wij u aan om contact op te nemen met één van onze accountmanagers.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komt onze accountmanager bij u langs voor een gesprek. Hierin kunt u uw wensen en behoeften met betrekking tot schoonmaken en veiligheid aangeven. Op basis daarvan bekijkt onze accountmanager welk merk en product het meest geschikt is voor uw situatie. Dat kan een middel van Satino zijn, maar ook van een van onze andere topmerken.


Waarom Carel Lurvink


Sinds 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij als ervaren partij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van Carel Lurvink, krijgt u:

- Advies op maat;
- Een totaaloplossing die u gemak brengt;
- Een partner die staat voor duurzaamheid;
- Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Als kroon op ons werk mochten wij in 1993 de ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiding ontvangen. Dit ter ere van onze bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag waarom en hoe Carel Lurvink al ruim een eeuw organisaties helpt de hygiëne en veiligheid te verbeteren.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur