Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Variphone

Variphone is een fabrikant van gehoorbeschermers, van passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde otoplastieken met ingebouwde micro-elektronica. Variphone gelooft ik kwaliteit, service en vriendelijkheid. Waar Variphone nog meer in gelooft is hun assortiment kwalitatieve gehoorbeschermers. En daar gelooft Carel Lurvink ook in.




Top 3 beroepsziektes

Het gehoor is een complex en gevoelig zintuig waarmee zorgvuldig moet worden omgegaan. Als je op je werk dagelijks te maken krijgt met een geluidsniveau van 80 decibel of hoger dan kan dat op termijn schadelijk zijn. Bescherming in een werkomgeving waar je veel hinder van hard geluid ondergaat is dus niet alleen gewenst, het is verplicht. Niet voor niets staat in veel landen lawaaidoofheid in de top drie van beroepsziektes.

Innovatief sinds 1988

Variphone is sinds 1988 al drukdoende met het ontwikkelen van producten die kunnen worden ingezet om lawaaioverlast en geluidshinder te reduceren. Met innovatieve otoplastieken zorgt Variphone ervoor dat er tóch helder gecommuniceerd kan worden in lawaaierige ruimtes.

Gehoorbescherming op maat

Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers. Carel Lurvink maakt de gehoorbescherming van Variphone voor je op maat. Wil je meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

 

gehoorbescherming, Variphone,

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur