Carel Lurvink

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Bosgraaf RVS bedrijfsinrichting

Bosgraaf is een leverancier van bedrijfsinrichting, hygiëne sluisinrichtingen en intern transport. Tevens is Bosgraaf gespecialiseerd in de voedings- en genotmiddelenindustrie. Bosgraaf is specialist in RVS bedrijfsinrichtingen voor de voedingssector. Bosgraaf heeft meer dan 20 jaar ervaring met het creëren van producten en oplossingen. Deze producten bieden in elke situatie het optimale resultaat.

Waarom Bosgraaf?

  • RVS specialist.
  • Voldoet aan strenge normen en wetgeving omtrent de hygiëne.
  • Makkelijk in gebruik.

Assortiment Bosgraaf

De geschiktheid, het gebruik en de levensduur van machines, apparatuur en installaties voor de voedselverwerkende industrie worden in hoofdzaak bepaald door het ontwerp, de constructie en de materiaalkeuze. De strenge normen en wetgeving omtrent de hygiëne, waaraan bedrijven in de voedselverwerkende en - producerende industrie moeten voldoen, vormen de basis voor Bosgraaf producten en Bosgraaf materiaalkeuzes.

Bosgraaf levert producten met toegevoegde waarde, die dankzij beter doordachte ontwerpen en constructies echter niet per se duurder hoeven te zijn. Door de ervaring van Bosgraaf in roestvrijstaal hanteert Bosgraaf een onderscheidende aanpak. Door de meer dan 20 jaar ervaring, gaat Bosgraaf een stap verder als het gaat om klant specifieke oplossingen. Carel Lurvink heeft een breed assortiment als het om Bosgraaf producten gaat. Wij willen hier graag bij adviseren.

Carel Lurvink en Bosgraaf

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment veiligheids-, schoonmaak- en kantineartikelen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Wij vertellen u graag meer over wat Bosgraaf te bieden heeft.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de Bosgraaf artikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel Bosgraaf producten direct online:

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur