Product niet gevonden? 053 434 43 43

Bosgraaf is een leverancier van bedrijfsinrichting, hygiënesluisinrichtingen en intern transport. Tevens is Bosgraaf gespecialiseerd in de voedings- en genotmiddelen industrie. Bosgraaf is specialist in RVS bedrijfsinrichtingen voor de voedingssector. We willen u graag een beeld geven wat Bosgraaf allemaal te bieden heeft. Heeft u speciale of specifieke wensen over Bosgraaf RVS inrichtingen? Neem dan contact op met de verkoop binnendienst van Carel Lurvink. Tel: 053 434 43 43

 

De geschiktheid, het gebruik en de levensduur van machines, apparatuur en installaties voor de voedselverwerkende industrie worden in hoofdzaak bepaald door het ontwerp, de constructie en de materiaalkeuze. De strenge normen en wetgeving omtrent de hygiëne, waaraan bedrijven in de voedselverwerkende en - producerende industrie moeten voldoen, vormen de basis voor Bosgraaf producten en Bosgraaf materiaalkeuzes.
Bosgraaf levert producten met toegevoegde waarde, die dankzij beter doordachte ontwerpen en constructies echter niet a priori duurder hoeven te zijn. Door de ervaring van Bosgraaf in roestvrijstaal hanteert Bosgraaf een onderscheidende aanpak. Door de meer dan 20 jaar ervaring, gaat Bosgraaf een stap verder als het gaat om klant specifieke oplossingen.
Als totaalleverancier heeft u een aanspreekpartner als het gaat om RVS bedrijfsinrichten.

Bosgraaf Food en Hygiëne techniek


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?