Carel Lurvink

Deb Skin Care producten

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Deb. De producten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en in openbare ruimten: in de industriële en de commerciële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie. Deb creëert skin care producten voor een doeltreffende huidverzorging. Door vele jaren samen te werken met de gebruikers van zeep producten en dispenser systemen, hebben ze een duidelijk inzicht gekregen in factoren die spelen bij de toepassing van Skin Care. Een van de belangrijkste zaken is ervoor te zorgen dat gebruikers precies weten hoe en welke zeepproductec ze moeten gebruiken. Vandaar dat de zeep producten en dispensers zo ontworpen zijn dat zij een combinatie van universele pictogrammen, herkenbare kleuren en heldere, ondubbelzinnige teksten hebben.

Waarom Deb skin care producten?

  • Milieuvriendelijke producten.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Veilig en gemakkelijk in gebruik.

Assortiment Deb Skin Care

Het assortiment omvat veel huidverzorgingsproducten, waaronder handreinigers. Ze testen hun producten conform de strengste internationale normen. De producten worden niet op dieren getest en zijn toxicologisch en dermatologisch goedgekeurd. Daarnaast zetten ze hun hoogstaande technische kennis en hun unieke Foam Technology en Dispensing Technology in om de producten te ontwikkelen die een optimale houding ten opzichte van huidverzorging en handhygiëne op het werk bevorderen. Wij bieden meer dan 80 producten aan, zoals zepen, crèmes en dispensers. Bekijk daarom het assortiment eens.

Carel Lurvink en Deb Skin Care

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment huidverzorgingsproducten. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze skin care producten:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw producten direct online:
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur