Deb Skin Care producten

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Deb. Deb producten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en in openbare ruimten: in de industriële en de commerciële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie. Deb creëert skin care producten voor een doeltreffende huidverzorging. Door vele jaren samen te werken met de gebruikers van Dep zeep producten en Dep dispenser systemen, heeft de Deb Group een duidelijk inzicht gekregen in factoren die spelen bij de toepassing van Skin Care. Een van de belangrijkste zaken is ervoor te zorgen dat gebruikers precies weten hoe en welke Deb zeepproductec ze moeten gebruiken. Vandaar dat de Dep zeep producten en Dep dispensers zo ontworpen zijn dat zij een combinatie van universele pictogrammen, herkenbare kleuren en heldere, ondubbelzinnige teksten hebben.

Waarom Deb skin care producten?

  • Milieuvriendelijke producten.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Veilig en gemakkelijk in gebruik.

Assortiment Deb Skin Care

Het Deb assortiment omvat veel huidverzorgingsproducten, waaronder handreinigers. Deb test hun producten conform de strengste internationale normen. Deb producten worden niet op dieren getest en zijn toxicologisch en dermatologisch goedgekeurd. Daarnaast zet Deb hun hoogstaande technische kennis en hun unieke Foam Technology en Dispensing Technology in om Deb producten te ontwikkelen die een optimale houding ten opzichte van huidverzorging en handhygiëne op het werk bevorderen. Wij bieden meer dan 80 DEB producten aan, zoals zepen, crèmes en dispensers. Bekijk daarom het assortiment eens.

Carel Lurvink en Deb Skin Care

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment huidverzorgingsproducten. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Deb skin care producten:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw Deb producten direct online:

Filter

MerkKleur
ToepassingMateriaalEigenschap
Inhoud

MVO keurGeur

Gebruiksfreqentie

Type systeemdispenser
90

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis