Carel Lurvink

Diversey Care groothandel

Met meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en veiligheid zijn wij dé aangewezen Diversey Care groothandel. Het merk heeft zijn waarde bewezen als een uitmuntende oplossing voor schoonmaakactiviteiten. Wij nodigen u van harte uit in één van onze servicecenters in Enschede of Hilversum. Hier presenteren wij onze producten en kunt u deze zelf testen. Kom langs in onze Diversey Care groothandel en laat u adviseren door een van onze accountmanagers.

Diversey Room Care

Alle middelen om een schone en veilige werkplek te creëren vindt u bij Carel Lurvink. In ons ruime assortiment is ook de serie Diversey Room Care te vinden. Deze lijn voorziet u in uw behoeften op het gebied van schoonmaak- en ontsmettingswerkzaamheden. Omdat het merk wereldwijd producten aan zowel kleine als grote bedrijven biedt, heeft het een
uiteenlopend en indrukwekkend assortiment. Bent u benieuwd of Diversey Room Care het juiste product is voor u? Neem dan contact op met één van onze vakkundige accountmanagers. Zij staan klaar om uw wensen in kaart te brengen en daar een passende oplossing voor te vinden.
 

Diversey Care

Al sinds 1893 is Carel Lurvink specialist op het gebied van innovatieve producten voor schoonmaak en veiligheid. Duurzame producten als Diversey Care passen dan ook uitstekend in ons ruime assortiment. Het merk biedt een totaaloplossing op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben wij vakkundige accountmanagers die u advies op maat geven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

In samenwerking met u bekijken wij of Diversey Care het beste product voor uw situatie is. Wij komen bij u langs en brengen nauwkeurig in kaart wat u nodig heeft. Wellicht sluit één van onze andere merken beter aan op uw behoeften.

 


Waarom Carel Lurvink en Diversey

Sinds 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van Carel Lurvink, krijgt u:

  • Advies op maat.
  • Een totaaloplossing die u gemak brengt.
  • Een partner die staat voor duurzaamheid.
  • Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan.


Als kroon op ons werk mochten wij in 1993 de ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiding ontvangen. Dit ter ere van onze bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag waarom en hoe Carel Lurvink al meer dan een eeuw organisaties helpt de hygiëne en veiligheid te verbeteren.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur