Carel Lurvink

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

SURE reinigingsmiddelen

SURE is de nieuwe lijn plantaardige en 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van Diversey Care. Het uitgebreide assortiment van SURE voorziet in de dagelijkse behoefte voor het reinigen van keukens, vloeren, interieur, sanitair en persoonlijke verzorging. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit hernieuwbare bronnen, wat de Sure productreeks uiterst milieuvriendelijk maakt. Het SURE assortiment biedt veiligheid, duurzaamheid en reinigingskwaliteit.

Veiligheid

De producten van SURE behoren tot de laagste gevaren classificatie. De speciale formulering van de SURE producten zorgt ervoor dat het niet nodig is om schoon te maken met handschoenen en veiligheidsbril.

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt steeds meer een rol. Hierop kunt u goed inspelen door gebruik te maken van de natuurlijke SURE producten. De formuleringen voldoen aan eco-certificeringscriteria en de producten zijn, indien van toepassing, EU Ecolabel gecertificeerd. 

Reinigingskwaliteit

Het hygiënisch schoonmaken gaat hand in hand met veiligheid en duurzaamheid. Met SURE heeft u minder agressieve reinigingsmiddelen maar dezelfde reinigingskracht. De uitstekende prestaties worden gegarandeerd door strenge testen en zijn gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring van Diversey in het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsmiddelen.

Waarom Sure?

  • Milieuvriendelijk.
  • De natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder op prestatie in te leveren.
  • Veilig en makkelijk in gebruik.

Assortiment SURE

De plantaardige ingrediënten van de SURE reinigingsmiddelen zijn meestal afkomstig van bijproducten uit de agrarische sector, zoals suikerbieten, maïs, stro, kokos en zemelen. De schoonmaakmiddelen van SURE bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaat of oxide verbindingen. Ze zijn zo geformuleerd dat ze tot de laagste gevaren classificatie behoren. Handschoenen en een veiligheidsbril zijn niet nodig. Diversey Care is wereldleider als het op reiniging aankomt. Ze hebben net als Carel Lurvink een reputatie hoog te houden op het gebied van een stralend schoonmaakresultaat. En dat doen ze dan ook. De natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder op prestatie in te leveren. SURE garandeert maximaal resultaat met een minimale inspanning. Daarom heeft Carel Lurvink verschillende producten van SURE in het assortiment. We helpen graag met het kiezen van de juiste producten.

Carel Lurvink en SURE

 

Carel Lurvink is officieel dealer van Diversey Care en is zeer verheugd met deze milieuvriendelijke lijn van Diversey Care. SURE is een welkome toevoeging op ons assortiment. We hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen immers hoog in het vaandel staan. 


Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment en een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Bestel uw SURE producten direct online:


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur