Carel Lurvink

Schoonmaakgroothandel Diversey

Bij Carel Lurvink vindt u alle producten voor het professioneel reinigen en beveiligen van uw werkplek. Zo vindt u in onze schoonmaakgroothandel ook het merk Diversey. Ons aanbod is zeer uiteenlopend met producten voor verschillende doeleinden zoals gebouwenonderhoud en keukenhygiëne. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze Diversey

schoonmaakgroothandel. Ter plaatse geven wij u een presentatie van onze producten en kunt u de producten zelf testen.

Schoonmaakgroothandel Satino

Door onze jarenlange ervaring met schoonmaak en veiligheid zijn wij dé aangewezen Satino schoonmaakgroothandel. De producten van dit merk ademen de missie en visie van onze organisatie. Zo onderscheidt dit hygiënepapier zich door als enige ter wereld de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle te dragen. Voor een optimaal gemak

kunt u in onze Satino schoonmaakgroothandel winkelen met uw applicatie. U scant de barcode en u hoeft enkel nog af te rekenen. 

Schoonmaakgroothandel Carel Lurvink

Duurzaamheid, service en innovatieve producten vormen de kern van Carel Lurvink schoonmaakgroothandel. Samen met u denken wij na over een oplossing die volledig aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u meer informatie over de producten en merken die u vindt bij schoonmaakgroothandel Carel Lurvink? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice, of kom langs in één van onze servicecenters in Enschede of Hilversum .Schoonmaakgroothandel

Al sinds 1893 is Carel Lurvink een waar begrip in de wereld van professionele reiniging en hygiëne. De schoonmaakgroothandel is een echt familiebedrijf en wordt doorgegeven van generatie op generatie. Ons bedrijf heeft meer dan 120 jaar aan ervaring op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Hierdoor zijn wij in staat om de meest innovatieve producten aan te bieden. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom komt onze accountmanager bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt er een advies op maat opgesteld. Carel Lurvink, dé aangewezen schoonmaakgroothandel voor u!

Waarom Carel Lurvink

Sinds 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij als ervaren partij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van Carel Lurvink, krijgt u:

- Advies op maat;
- Een totaaloplossing die u gemak brengt;
- Een partner die staat voor duurzaamheid;
- Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Als kroon op ons werk mochten wij in 1993 de ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiding ontvangen. Dit ter ere van onze bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag waarom en hoe Carel Lurvink al ruim een eeuw organisaties helpt de hygiëne en veiligheid te verbeteren.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur