Carel Lurvink

Schrobzuigmachine

Een schrobzuigmachine is uitermate geschikt voor de professionele schoonmaak maar de aanschaf betekent ook een investering van enkele duizenden euro's. Het is dus belangrijk dat u goed geïnformeerd en geadviseerd een besluit neemt zodat u de machine kiest die het beste bij uw werkzaamheden past. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze maar we zullen alvast een aantal belangrijke aandachtspunten uitlichten.

Hoeveel m2 vloer moet u schrobben?

Het is van belang dat u voor de aanschaf van uw schrobzuigmachine duidelijk heeft wat u er mee wil reinigen. Begin met het bepalen van het aantal m2 dat geschrobd moet worden, het soort ruimte en de tijd die u er aan kwijt wil zijn. Dit bepaalt grotendeels wat de capaciteit van uw nieuwe machine moet worden.

Wat voor type vloer moet uw schrobzuigmachine reinigen?

Het type vloer dat u gaat schrobben is ook van belang bij uw keuze van schrobzuigmachine. Een structuurvloer reinigt u het best met een walsmachine die verticale bewegingen maakt, terwijl u een vloer die met was behandeld is (zoals bijvoorbeeld een linoleum vloer) alleen met een zachte pad mag reinigen om de toplaag te sparen.

Wat is de batterij duur van uw keuze?

Het is belangrijk om te kijken naar het aantal m2 dat uw schrobzuigmachine kan werken op de batterij die in de machine zit. Het afstemmen van de batterij duur op de tijd die u nodig heeft om de ruimte te schrobben is noodzakelijk omdat u anders een aantal keren uw machine moet opladen om een ruimte te schrobben. Deze wachttijd kunt u waarschijnlijk wel beter besteden.

Schrobzuigmachines bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een mooi assortiment schrobzuigmachines. Voor alle formaten ruimten en ondergronden hebben we het juiste apparaat. Onze adviseurs geven u graag een demonstratie en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Ons assortiment

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur