Overheid

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de overheid

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze facility nieuwsbrief

Overheid

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw overheidsgebouw of -instelling om iedereen die hier werkt continu een goede hygiëne te kunnen bieden? Kies dan voor een samenwerking met een betrouwbare partner die enorm veel kennis van schoonmaken úw branche heeft. Bij Carel Lurvink beschikken we over 125 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn we altijd meegegroeid met onze klanten binnen de overheid. Met als gevolg dat we precies weten hoe we uw medewerkers van een schone en hygiënische werkomgeving kunnen voorzien.

De experts op het gebied van hygiëne en schoonmaak

Het schoonmaken van gebouwen binnen de overheid en de daarbij behorende schoonmaakmiddelen is vaak een specialistische klus. We hebben te maken met het schoonmaken van veel (en veelal ook grote) ruimtes die allemaal tegelijk schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Voor het schoonmaken van overheidsgebouwen zijn dan ook zeker de juiste producten nodig. Profiteer daarom van het feit dat wij heel goed bekend zijn met het reinigen en schoonmaken van gebouwen binnen overheid. Daarbij werken we innovatief samen met onze leveranciers. En gaan we graag een stap verder door het delen van de door ons opgedane kennis met onze klanten.

Een goede verhouding in prijs en kwaliteit

Een prettige en schone werkomgeving is voor uw medewerkers natuurlijk erg belangrijk. Dat bereikt u onder andere door te zorgen voor voldoende hygiëne en zo schoon mogelijke sanitaire voorzieningen binnen uw overheidsgebouw. U wilt toch niet dat medewerkers massaal ziek worden en hun werkzaamheden tijdelijk moeten staken? Daarom helpen wij u graag en komen keer op keer met de beste maatregelen op het gebied van hygiëne. Waarbij kostenbeheersing zeer zeker voorop staat dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, voordelige eigen merk.

Kies ook voor een schoon overheidsgebouw

U zult zien dat Carel Lurvink uw overheidsinstelling en het schoonmaakpersoneel volledig kan ondersteunen door de juiste facilitaire producten te leveren. U vindt in het assortiment van ons bedrijf dan ook belangrijke hygiëneproducten zoals:

Meer weten? Onze specialisten zijn u graag van dienst. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen dan langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur