Scholen

Afvalverzameling

Voordelen voor de scholen

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze facility nieuwsbrief

Scholen

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw school om uw medewerkers en leerlingen continu een goede hygiëne te kunnen bieden? Ga dan de samenwerking aan met een betrouwbare partner die veel kennis van uw branche heeft. Bij Carel Lurvink beschikken we over 125 jaar ervaring en zijn we altijd meegegroeid met onze klanten binnen het onderwijs. We weten daardoor exact hoe we uw personeel en leerlingen van een schone en hygiënische leeromgeving kunnen voorzien.

Experts in hygiëne en schoonmaak

Het schoonmaken van scholen en de daarbij behorende schoonmaakmiddelen zorgen voor een unieke dynamiek. Het gaat vaak om het reinigen van grotere ruimtes die allemaal tegelijk schoon en hygiënisch moeten worden opgeleverd. Voor het schoonmaken van schoolgebouwen (van klaslokaal en kantine tot aan gymzalen en sanitaire voorzieningen) heeft elke onderwijsinstelling de juiste producten nodig. Het voordeel is dat wij heel goed bekend zijn met het reinigen en schoonmaken van scholen en altijd met onze klanten meedenken. We werken op een innovatieve manier samen met onze leveranciers en delen de door ons opgedane expertise graag met onze klanten.

De juiste balans in prijs en kwaliteit

Natuurlijk doet u er alles aan om de leerlingen van uw school het allerbeste onderwijs te geven. Maar daar horen ook zaken bij die op het eerste gezicht niet zo nauw met lesgeven verwant lijken te zijn. Zoals het kunnen aanbieden van voldoende hygiëne en zo schoon mogelijke sanitaire voorzieningen op uw school. U wilt toch niet dat de leerlingen ziek worden op school en de lessen tijdelijk niet meer kunnen volgen? Daarom helpen wij u graag bij het zorgen voor de allerbeste maatregelen op het gebied van hygiëne. Met uiteraard volop oog voor kostenbeheersing dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar vooral ook voordelige eigen merk.

Kies ook voor een schoon schoolgebouw

U zult zien dat Carel Lurvink uw school en schoonmaakpersoneel volledig kan ondersteunen met de juiste facilitaire producten. Wij bieden binnen ons bedrijf dan ook belangrijke hygiëneproducten aan zoals:

Wilt u meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur