Sociale werkplaats

Werkhandschoenen voor uw werkplaats

Voordelen voor de sociale werkplaats

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Catalogue Index bestaat niet. Identificatievelden en -waarden: Volgnummer='10124'

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze facility nieuwsbrief

Sociale werkplaats

Heeft u een sociale werkplaats en daar facilitaire producten voor nodig zodat u iedereen die bij u werkt te allen tijde goede hygiënische omstandigheden kunt bieden? Kies dan voor een samenwerking met Carel Lurvink: een betrouwbare partner met enorm veel kennis van schoonmaken binnen de branche. We kunnen bogen op meer dan 125 jaar ervaring en we zijn altijd meegegroeid met onze klanten. Daardoor weten perfect hoe we uw sociale werkplaats medewerkers een schone en hygiënische werkomgeving kunnen bieden.

Hygiëne- en schoonmaakexperts

Een sociale werkplaats is een unieke werkomgeving en het schoonmaken van zo’n gebouw is dan ook geen standaard klus. Maar we hebben al vaker met dat bijltje gehakt en weten precies hoe er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Daarvoor gebruikt u natuurlijk onze schoonmaakproducten op het gebied van de facilitaire dienstverlening. We werken bovendien op een innovatieve samen met onze leveranciers. En delen de door ons opgedane kennis graag met onze klanten zodat we er allemaal beter van worden.

Prijs en kwaliteit uitstekend in evenwicht

U wilt natuurlijk graag dat uw medewerkers een prettige en schone werkomgeving hebben. En dat de aanwezige sanitaire voorzieningen binnen uw sociale werkplaats zo schoon en hygiënisch mogelijk zijn. U moet er niet aan denken dat de medewerkers van uw sociale werkplaats massaal ziek worden toch? Laat ons u daarom helpen en vraag ons om advies. Wij komen altijd met de beste maatregelen op het gebied van hygiëne voor onze klanten. Zodat u profiteert van alle effectieve en vooral ook betaalbare producten van ons eigen merk.

Houd uw sociale werkplaats schoon

Carel Lurvink is in staat om uw sociale werkplaats op de juiste manier te ondersteunen door ons brede aanbod in facilitaire producten. U vindt in het assortiment belangrijke hygiëneproducten terug zoals:

Meer informatie nodig? Onze specialisten helpen u graag op weg. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen dan langs om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur