Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Farmacie

Hygiëne is zeer belangrijk in de farmacie. Niet alleen de omgeving en de materialen dienen vrij van vervuiling te zijn, ook persoonlijke hygiëne is cruciaal tijdens het productieproces. Wij leveren daarom naast reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen en detecteerbare artikelen ook disposable overalls, haarnetjes en nitril handschoenen aan de farmaceutische industrie.

Persoonlijke hygiëne in de farmacie

De mens is een belangrijke besmettingsbron en daarom is persoonlijke hygiëne cruciaal bij het produceren van geneesmiddelen. Door gebruikt te maken van disposable kleding als hoofd- en gelaatsbescherming, bezoekersjassen en schoenovertrekken, verkleint u de kans op besmetting doordat u de artikelen na gebruik weggooit. Maar ook over het wassen en desinfecteren van handen kunnen we u adviseren en hebben we de juiste producten in huis. 

Voorkom kruisbesmetting met detecteerbare artikelen

We bieden een totaalpakket aan detecteerbare producten aan de farmacie van pennen, klemborden en pleisters tot mondmaskers, haarnetjes en baardmaskers. Mocht een artikel of een deel daarvan onverhoopt in het product komen, dan kan deze met behulp van een metaaldetectiesysteem opgespoord worden. 

Schoonmaakartikelen en reinigingsmiddelen in de farmacie

Het spreekt voor zich dat het goed reinigen en desinfecteren van machines, ruimtes en andere materialen een zorgvuldige aanpak vereist. Het gebruiken van de juiste reinigingsmiddelen en materialen is van groot belang om besmetting of schade te voorkomen.  

Kleurcodering 

Veel van onze artikelen zijn in diverse kleuren beschikbaar, wat ze geschikt maakt voor gebruik in kleurcoderingssystemen. Zo ziet u het direct als een bezem, schraper of emmer in een verkeerde ruimte gebruikt wordt. 

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak via 053 - 434 43 43. Onze collega’s leggen u graag uit welke voordelen een samenwerking met Carel Lurvink uw organisatie biedt. 

Try-out box

Onze producten uitproberen? Vraag onze CaluGuard try-out box aan met een aantal aan de farmacie veel verkochte disposables en detecteerbare artikelen. Of de try-out box met onze CaluClean schoonmaakartikelen.
 

Populaire merken in de farmacie

We bieden een breed assortiment producten aan bedrijven in de farmaceutische industrie, van disposable kleding, borstelwerk en schoonmaakartikelen tot detecteerbare artikelen en desinfectiemiddelen. U kunt bij ons kiezen uit bekende merken als Vikan, Diversey en Vileda, maar ook onze eigen merken CaluClean, CaluGuard en Supergloves zijn zeer populair.  

We geven graag persoonlijk advies over welke middelen en artikelen u het beste kunt gebruiken. Maar we kunnen ook ondersteuning bieden in de vorm van trainingen, werkplannen en handleidingen. 


Voordelen van Carel Lurvink voor de farmacie

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals product- en veiligheidsbladen. Bij bestelling van deze artikelen krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de farmacie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Handig als u snel veel disposables nodig heeft.

Advies op maat voor farmacie

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.
Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Ninjo Koenders

Ninjo Koenders

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur