Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Industrie

Bij Carel Lurvink vindt u professionele producten voor industriële en bouwbedrijven. Disposable kleding, stofmaskers, veiligheidshelmen, werkhandschoenen, lockout-tagout, signalisatie: bij Carel Lurvink vindt u alle producten die bijdragen aan een schone en veilige werkomgeving.

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de industrie

Iedereen moet zo veilig mogelijk kunnen werken. Persoonlijke beschermingsmiddelen als veiligheidsschoenen, hoofdbescherming en de juiste kleding worden dan ook steeds belangrijker en zijn vaak wettelijk verplicht. Of u nu werkt met scherpe voorwerpen, chemische middelen, op hoogte of juist in de kou. Wij bieden een compleet assortiment aan PBM’s om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te beperken. 

Aanmeten van otoplastieken

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, maakt u een grote kans op blijvende gehoorbeschadiging. In de industrie wordt veel gewerkt met otoplastieken, op maat gemaakte gehoorbescherming. Voordeel ten opzichte van het gebruik van universele oordoppen is dat het gehoor beter beschermd wordt; het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Daarnaast is het draagcomfort hoger en kunnen mensen toch blijven communiceren. In onze servicecenters kunt u otoplastieken aan laten meten.  

Schone werkomgeving

Een vieze werkomgeving verhoogt de kans op ongelukken en fouten. Daarom is een schone en opgeruimde werkplek ook in de industrie belangrijk. Naast veeg- en schrobzuigmachines voor het schoonmaken van vloeren, hebben we diverse industriële reinigers in ons assortiment voor bijvoorbeeld het reinigen van machines, gereedschap of handen. 

Passessies op locatie voor werkkleding en veiligheidsschoenen

In onze servicecenters in Enschede, Hilversum en Winschoten bieden we de mogelijkheid werkkleding en veiligheidsschoenen te passen. Komt u niet de in buurt van onze servicecenters of heeft u kleding voor veel collega’s nodig? Dan komen wij graag bij u op locatie voor een passessie. 

Meer weten?

Heeft u een vraag over welke persoonlijke beschermingsmiddelen u het beste in kunt zetten? Of wilt een afspraak maken voor een passessie op locatie of het laten aanmeten van otoplastieken? Bel naar 053 - 434 43 43, onze collega’s komen graag langs.

Try-out box

Onze producten uitproberen? Vraag onze CaluGuard try-out box aan met een selectie van populaire persoonlijke beschermingsmiddelen.

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de industrie

  • Advies op maat

    Wij hebben de kennis én de drive om doeltreffend mee te denken over elk vraagstuk, ook als het echt complex wordt. Zo komen we telkens weer tot oplossingen op maat. Oplossingen waarmee u verder kunt. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen. Heeft u snel veel stofmaskers, handschoenen of veiligheidsbrillen nodig? Wij leveren vaak al binnen 24 uur.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen, zodat bestellingen extra vlot, accuraat en efficiënt verlopen. Voor nog meer bestelgemak is er de Carel Lurvink app waarmee bestellingen met tablet en smartphone kunnen worden geplaatst.

Advies op maat voor de industrie

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.

Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken in de industrie

We bieden een uitgebreid assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen tot schoonmaakartikelen. Wij leveren de bekende merken als Tricorp, Bata en Orcon, maar ook de producten van onze eigen merken CaluClean, CaluGuard en CaluPaint zijn zeer populair bij industriële en bouwbedrijven.

Wilt u weten welke producten u het beste kunt gebruiken? Onze productspecialisten denken graag met u mee.

 
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur