Chemische industrie

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de chemische industrie

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Chemische industrie

Werken binnen de chemische industrie of werken met chemische producten zorgt elke dag weer voor een uitdaging. U moet allereerst voldoen aan allerlei nationale en Europese voorschriften en richtlijnen. Bovendien doet u er zelf alles aan om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Schakel daarom Carel Lurvink in zodat uw klanten te maken krijgen met zo laag mogelijke kosten zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit van uw dienstverlening. In ons vindt u de perfecte partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen binnen de chemische industrie. En kiest u voor veiligheid, kwaliteit in dienstverlening en een optimale kostenbeheersing.

Overal en altijd veilig werken

De vierde generatie Lurvink gaat inmiddels aan het roer, maar onze bedrijfsmissie is altijd hetzelfde gebleven: werkomgevingen schoner én veiliger maken. De aanwezige gevaren binnen uw branche zorgen ervoor dat veilig werken essentieel is. Gelukkig kunt u het risico op allerlei letsel aanzienlijk verminderen met behulp van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Zoals bescherming die gericht is op vitale onderdelen: het hoofd, de ogen, de oren, de handen en de voeten. Bij Carel Lurvink vindt u een ruim aanbod van producten die het werken met chemische materialen voor u en uw medewerkers stukken veiliger maken.

Altijd een oplossing op maat

Onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening is niet te vergelijken met andere aanbieders. Kijk maar eens naar de innovatieve manier waarop we samenwerken met onze leveranciers. En naar het feit dat we heel graag onze kennis en expertise delen met onze klanten. We denken altijd met u mee, ook op de momenten dat het allemaal te complex lijkt te worden. Keer op keer komen we toch met oplossingen op maat waarmee u als klant verder kunt.

Veiligheidsproducten voor uw branche

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf binnen de chemische industrie kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Kijk dan eens tussen ons assortiment producten die de situatie op en rondom de werkvloer stukken veiliger maken. Zeker als er gewerkt wordt met chemische materialen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld:

Meer informatie nodig of wilt u ons inschakelen? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur