Logistiek

Industry - Afbakeningsartikelen

Industry - Afdekmaterialen

Logistieke aanpakkers

Catalogue Index bestaat niet. Identificatievelden en -waarden: Volgnummer='10892'

Safety sneakers

Catalogue Index bestaat niet. Identificatievelden en -waarden: Volgnummer='10893'

Voordelen voor de logistiek

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Catalogue Index bestaat niet. Identificatievelden en -waarden: Volgnummer='10154'

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Transport en logistieke sector

Voor een bedrijf in de logistieke sector is het enorm belangrijk dat er constant veilig gewerkt kan worden. Kies daarom voor Carel Lurvink en ontdek dat veilig werken ook helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij zijn de betrouwbare partner in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsproducten voor de logistieke sector. Met Carel Lurvink stelt u veiligheid en kwaliteit in dienstverlening voorop en dat tegen aantrekkelijke en concurrerend lage prijzen.

Veiligheid binnen de logistieke sector

Bent u al bekend met onze bedrijfsmissie? Sinds jaar en dag willen we werkomgevingen schoner én veiliger maken. En dat geldt natuurlijk ook voor bedrijven in de logistieke sector en op het gebied van transport. Het is voor uw bedrijf én uw medewerkers enorm van belang dat veilig werken dag in dag uit mogelijk is. Verminder daarom ook het risico op letsel aanzienlijk door gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw personeel. Op die manier zijn de vitale onderdelen van het lichaam zoals hoofd, ogen, oren, handen en voeten uitermate goed beschermd. Maak bij Carel Lurvink uw keuze uit een zeer compleet aanbod producten op het gebied van veilig werken. Dat is altijd een geruststellende gedachte, zowel voor uw personeel als voor uzelf. We denken graag met u mee zodat u bij Carel Lurvink profiteert van oplossingen op maat.

Onze veiligheidsproducten voor de logistieke sector

Benieuwd wat wij precies doen om uw logistiek bedrijf te kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Wilt u weten welke producten er allemaal in onze webshop beschikbaar zijn? Bekijk dan eens alle artikelen op het gebied van veiligheid die we online aanbieden. Ze zorgen er stuk voor stuk voor dat we elke situatie tijdens het werken een stuk veiliger maken. Zoals bijvoorbeeld met:

Wilt u meer informatie voor een nog beter beeld van de diverse mogelijkheden? Onze specialisten helpen u graag op weg. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar [email protected].