Scheep- en jachtbouw

Top categorieën voor de scheep- en jachtbouw

Een zeer compleet assortiment

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de scheep en jachtbouw

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Scheepsbouw en jachtbouw

Wie dagelijks werkzaam is binnen de jacht- en scheepsbouw staat steeds weer voor een uitdaging. In de eerste plaats doet u er alles aan om het uw klanten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Maar daarnaast is het ook erg belangrijk om medewerkers veilig te kunnen laten werken. Bezorg uw klanten ook zo laag mogelijke kosten voor producten en dienstverlening van topkwaliteit door Carel Lurvink in te schakelen. In ons vindt u de meest geschikte partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkmaterialen binnen de jacht- en scheepsbouw. Ga voortaan ook voor veiligheid, kwaliteit in dienstverlening en een optimale kostenbeheersing.

Veilig werken binnen de scheepsbouw

Er gingen ons al drie generaties Lurvink voor, maar de missie van ons bedrijf is in al die jaren gelijk gebleven: het schoner én veiliger maken van werkomgevingen. De specifieke uitdagingen binnen de branche waar u werkzaam bent, maken veilig werken nu eenmaal essentieel. Samen met al uw personeel bent u er verantwoordelijk voor dat het op de werkvloer zo veilig mogelijk is. Met behulp van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u het risico op onverhoopt letsel aanzienlijk verminderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan beschermingsmiddelen die gericht zijn op vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Carel Lurvink biedt u de keuze uit een ruime selectie van producten op dit gebied.

Altijd een oplossing op maat

U zult merken dat onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening echt anders zijn dan die van andere aanbieders binnen ons vakgebied. Dat heeft met name te maken met de innovatieve manier waarop we samenwerken met onze leveranciers. En met het graag willen delen van onze kennis en expertise met onze klanten. We denken graag met u mee, ook op de momenten dat het allemaal zeer complex lijkt te worden. En dat zorgt uiteindelijk voor de juiste resultaten en oplossingen op maat waarmee u verder kunt.

Veiligheidsproducten binnen de scheepsbouw

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf in de jacht- en scheepsbouw kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Bekijk dan eens alle producten uit ons assortiment die elke werksituatie stukken veiliger maken. Zo hebben we onder andere voor u beschikbaar:

Wilt u nog meer informatie ontvangen? Onze specialisten helpen u verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur