Staalindustrie

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de staalindustrie

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Staalindustrie

Als bedrijf dat werkzaam is binnen de staalindustrie, weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk veilig werken en een veilige werkplek is. Tegelijkertijd wilt u uw klanten zo weinig mogelijk laten betalen voor uw dienstverlening. Gelukkig is dit, als u kiest voor Carel Lurvink, allemaal mogelijk. Wij zijn namelijk de meest geschikte partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsproducten binnen de staalindustrie. Als u kiest voor ons, kiest u altijd voor veiligheid en kwaliteit in dienstverlening zonder dat u de grip op uw kosten verliest.

Veilig werken is enorm belangrijk

Onze bedrijfsmissie is na al die 125 jaren nog altijd onveranderd: werkomgevingen schoner én veiliger maken. Dat laatste is natuurlijk ook waar u naar op zoek bent, want de aanwezige gevaren in de bouw- en industriesector zorgen ervoor dat veilig werken werkelijk overal essentieel is. U bent dan ook, samen met uw medewerkers, verantwoordelijk voor een hoge mate van veiligheid op de werkvloer. Persoonlijke beschermingsmiddelen (die gericht zijn op vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten) zorgen ervoor dat u het risico op letsel aanzienlijk kunt verminderen. Bij Carel Lurvink beschikken we over uiteenlopende producten die de dagelijkse werkzaamheden van u en uw personeel een stuk veiliger maken.

Innovatieve manier van samenwerken

We hebben het al vaker van onze tevreden klanten gehoord: we pakken het anders aan dan andere aanbieders. Dat is bijvoorbeeld terug te vinden in onze innovatieve manier van samenwerken met leveranciers. Maar ook in het feit dat we onze kennis en expertise graag delen met onze klanten. Van eenvoudige tot aan uiterst complexe zaken: we denken graag met u mee. Het resultaat? Oplossingen op maat zodat u direct weer verder kunt.

Voorop in veiligheidsproducten

Bent u benieuwd naar de manier waarop wij uw bedrijf binnen de staalindustrie kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen voor uw specifieke situatie? Laat u dan verrassen door alle producten die we in ons assortiment hebben om elke situatie op en rondom de werkvloer een heel stuk veiliger te maken. Hierbij alvast een kleine greep uit onze verschillende productgroepen:

Heeft u nog meer informatie nodig? De specialisten van Carel Lurvink helpen u graag verder. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur