Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Kunststofverwerkende industrie

Of u nu gietvloeren aanbrengt of jachten bouwt, binnen de kunststofverwerkende industrie is de afwerking van het eindproduct belangrijk. Pluisjes of andere onvolkomenheden dienen zo veel mogelijk voorkomen te worden. Wij adviseren u graag over welke producten u in welke situatie kunt gebruiken.  

Professionele producten voor de kunststofverwerkende industrie

Carel Lurvink biedt een compleet assortiment, van verfrollers met bijbehorende beugelskwasten, poetsdoeken en tape die zelfs na 90 dagen nog eenvoudig te verwijderen is tot adembescherming, wegwerpoveralls en handschoenen.    

Topkwaliteit nylon en microvezel rollers 

CaluPaint is ons premium merk dat veel gebruikt wordt in de vloerenindustrie, door polyester- en kunststof verwerkende bedrijven, schilders, afbouwbedrijven en jachtbouwers. In ons assortiment vindt u topkwaliteit rollers - verkrijgbaar in diverse lengtes en poolhoogtes - inclusief bijbehorende beugels, kwasten en overige artikelen.

De vacht van onze nylon wisselrollers is gebrand op de kern zodat deze bestand is tegen tweecomponenten producten en lost daardoor absoluut niet op. Deze rollers worden veel gebruikt voor het aanbrengen van coating, zoals polyesterlak en epoxy. De CaluPaint microvezelrol is 100% pluisvrij en wordt daarom veel gebruikt in de kunststofverwerkende industrie voor het aanbrengen van toplagen. Met deze rollers wordt de lak zeer gelijkmatig en zonder zichtbare strepen verwerkt en zijn er geen aanzetpunten zichtbaar.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Werken met kunstharsen kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Gebruik daarom altijd persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan adembescherming, beschermende kleding zoals onze disposable Pro Cool overalls, veiligheidsbrillen en (wegwerp)handschoenen. 

Industriële reiniging in de kunststofverwerkende industrie

Met onze ClearBlack V10 reinigingsdoekjes verwijdert u zware industriële vervuiling, zoals vele drukinkten, lakken, kitten, lijmen, diverse kunststoffen, niet uitgeharde 2K lakken, olie en vet, zonder dat u hiervoor water nodig heeft. Of gebruik onze sterke multi-inzetbare poetsdoeken met een hoog en snel absorptievermogen en een uitstekende reinigingscapaciteit. 

Persoonlijk advies

Kom eens langs in een van onze servicecenters of maak een afspraak via 053 – 434 43 43. Onze collega’s komen graag bij u op locatie voor advies op maat. 

Try-out box

Onze producten uitproberen? Vraag onze CaluGuard try-out box aan met persoonlijke beschermingsmiddelen of de try-out box met populaire CaluPaint artikelen. 

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de kunststofverwerkende industrie

  • Advies op maat

    Wij hebben de kennis én de drive om doeltreffend mee te denken over elk vraagstuk, ook als het echt complex wordt. Wilt u weten welke verfroller u voor welke klus in moet zetten? Onze productspecialist kan u daarover informeren en komt graag bij u langs met een aantal exemplaren.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen, zodat bestellingen extra vlot, accuraat en efficiënt verlopen. Voor nog meer bestelgemak is er de Carel Lurvink app waarmee bestellingen met tablet en smartphone kunnen worden geplaatst.

Advies op maat voor de kunststofverwerkende industrie

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.

Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken in de kunststofverwerkende industrie

We bieden een breed assortiment producten aan bedrijven in de kunststofverwerkende industrie, van persoonlijke beschermingsmiddelen, rollers en kwasten tot stucloper, veiligheidsschoenen en vloertrekkers. U vindt bij ons bekende merken als Vikan, 3M en Diadora, maar ook onze eigen populaire merken CaluPaint, CaluGuard en CaluClean. 

Wilt u weten welke producten u het beste kunt gebruiken? Onze productspecialisten denken graag met u mee.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur