Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Horeca

In de horeca draait alles om eten en drinken waardoor verschillende hygiëneaspecten van belang zijn. Naast de algemene reiniging van het pand, de keuken en de gebruikte materialen, is persoonlijke hygiëne een aandachtspunt. Veel is vastgelegd in normen en richtlijnen als het HACCP-systeem. Carel Lurvink kan u hierover informeren en biedt alles voor een schone en hygiënische werkplek. Van keuken-, vloer- en sanitairreinigers tot disposable handschoenen, haarnetjes en handdesinfectiemiddelen. 

Algemene reiniging

Een schone zaak is het visitekaartjes van uw horecaonderneming. Het interieur, de keuken en het sanitair moeten schoon zijn om een positieve eerste indruk achter te laten. Wij kunnen u adviseren over hoe u volgens de geldende wet en regelgeving schoonmaakt en hebben de juiste middelen in ons assortiment. Reinigingsmiddelen die zowel effectief als veilig voor het product zijn, zoals afwasmiddel, keuken-, oven en grillreinigers. Maar we bieden ook alles voor een schone sanitaire ruimte en artikelen als afvalsystemen, bezems en borstels, microvezeldoeken en -moppen en stofzuigers

Persoonlijke hygiëne in de horeca

In de horeca wordt veel gewerkt met hygiëne disposables, zoals haarnetjes en handschoenen. Zo kan men bijvoorbeeld na elke handeling een nieuwe paar handschoenen aantrekken om (kruis)besmetting te voorkomen. Maar ook het wassen en desinfecteren van de handen is een belangrijk onderdeel van persoonlijke hygiëne. Wij kunnen u helpen bij het trainen van uw personeel, maar leveren ook alle benodigde materialen van disposable haarnetjes, baardmaskers, handschoenen en schorten tot handzepen, papieren handdoekjes en handdesinfectiemiddelen. Al onze hygiëne disposables zijn bestemd om met levensmiddelen in contact te komen.

Sanitaire ruimtes in de horeca

De effecten van een schoon toilet worden nogal eens onderschat. De mening van de klant over de toiletruimte heeft een grote invloed op de algehele tevredenheid van de horecaonderneming. Een onhygiënisch toilet wordt geassocieerd met een onhygiënische keuken en dat is eenvoudig te voorkomen. Wij leveren alles voor een schoon en fris toilet. Van sanitairreinigers en toilet- en urinoirblokken tot dispensers, toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes. 

Persoonlijk advies

Wij komen graag langs om u meer te vertellen over ons uitgebreide assortiment en onze dienstverlening. Of kom langs in een van onze servicecenter in Enschede, Hilversum of Winschoten. De koffie staat altijd klaar en u kunt hier onze producten zien en uitproberen.

Try-out box

Wilt u onze producten uitproberen? Vraag een sample pakket aan met verschillende Supergloves, ons eigen merk disposable handschoenen en erg populair in de horeca of de try-out box met onze CaluClean schoonmaakartikelen. 
 

Branche verenigingen

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de horeca

  • Automatisch verzenden van veiligheidsbladen en Food Conformiteitsverklaringen

    Per artikel vindt u, indien van toepassing, de benodigde informatie zoals veiligheidsbladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij elke eerste bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd. Zijn er wijzigingen en bestelt u het product opnieuw? Dan krijgt u automatisch de geüpdatete versie toegestuurd, zo kunt u altijd aantonen over de vereiste informatie te beschikken.

  • Voorraad, snelle leveringen en bestelgemak

    Door ons grote magazijn in Enschede kunnen wij veel bestellingen uit voorraad leveren, vaak al binnen 24 uur. Klanten plaatsen hun bestelling voornamelijk via Mijn Carel Lurvink. Ons online bestelsysteem waar u vast kunt leggen welke producten besteld mogen worden. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat er artikelen worden besteld die niet bestemd zijn om in aanraking te komen met levensmiddelen.

  • Advies op maat

    Onze collega’s zijn op de hoogte van de geldende wet en regelgeving en kunnen u adviseren over welke middelen u veilig kunt gebruiken. We maken graag een afspraak om u meer te vertellen over ons assortiment en dienstverlening. 

Advies op maat voor horeca

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.
Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken voor de horeca

We bieden een compleet assortiment producten aan horecaondernemingen, denk aan disposable kleding, schoonmaakartikelen, reinigings- en desinfectiemiddelen en alles voor sanitaire ruimtes. U heeft bij ons de keuze uit onze eigen merken zoals CaluClean, Supergloves en CaluGuard, maar ook bekende merken als Satino Black, Vikan en Tork worden veel verkocht.

Heeft u vragen? Onze collega’s van de afdeling sales support zijn op werkdagen bereikbaar van 08.15 toto 17.15 uur via 053 – 434 43 43. Of maak een afspraak, we komen graag langs.


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur