Verpleeghuizen

Favoriet van onze klanten

Voor een schone werkomgeving

Voordelen voor de verpleeghuizen

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze medical nieuwsbrief

Verpleeghuizen

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw verpleeghuis, bijvoorbeeld op het gebied van ouderenzorg? Dan is het prettig als u de samenwerking aan kunt gaan met een betrouwbare partner die veel kennis van uw branche heeft. In Carel Lurvink vindt u die perfecte partner. We beschikken over 125 jaar ervaring en zijn altijd meegegroeid met onze klanten binnen de ouderenzorg. Daardoor weten we precies hoe we u, uw personeel en uw bewoners zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Expert op het gebied van hygiëne en schoonmaak

Verpleeghuizen bieden zorg en hulp aan iedereen die dat thuis niet meer kan krijgen. Maar dan is het wel belangrijk dat u een schone en hygiënische leefomgeving voor hen kunt creëren. Voor het schoonmaken van dit soort bijzondere locaties heeft elke organisatie de juiste producten nodig. We zijn uitermate goed bekend met het reinigen en desinfecteren van verpleeghuizen en denken altijd met onze klanten mee. Wat ons anders maakt dan andere aanbieders is de innovatieve manier waarop we samenwerken met onze leveranciers. En hoe we onze opgedane expertise delen met onze klanten. U dus.

Perfecte balans tussen prijs en kwaliteit

Natuurlijk wilt u het budget van uw verpleeghuis het liefst besteden aan de zorg van de patiënten en bewoners zelf. Maar een goede hygiëne is minstens zo belangrijk, want die verbetert nu eenmaal de zorg; dat weet u net zo goed als wij. We willen voorkomen dat door een gebrek aan hygiëne uw patiënten of cliënten meer kans lopen om ziek te worden. Daarom helpen wij u bij het realiseren van de best mogelijk hygiëne. Waarbij er volop oog voor kostenbeheersing is dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar voordelige eigen merk.

Kies ook voor een veilige en schone leef- en werkomgeving

U zult zien dat Carel Lurvink uw verpleeghuis volledig kan ondersteunen met precies de juiste facilitaire producten voor uw specifieke situatie. Wij bieden in onze webshop dan ook belangrijke hygiëneproducten aan zoals:

Wilt u meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur