Publieke Sector

Bij Carel Lurvink vindt u professionele producten voor diverse overheidsinstanties, gemeentelijke instellingen, scholen en onderwijsinstellingen. Sanitaire ruimtes moeten ingericht en onderhouden worden. Werkplekken moeten met professionele reinigingsmiddelen en -materialen efficiënt worden schoongemaakt. Ook het verwijderen van graffiti behoort tot het werk van veel gemeentes. Daarnaast is een goede kop koffie of thee op elke werkplek een musthave.

Schoonmaken in de publieke sector

Inwoners van een gemeente verwachten dat openbare ruimtes in bijvoorbeeld het gemeentehuis schoon en netjes zijn. Net als ambtenaren en andere werknemers dat verwachten van hun werkplek. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor een breed assortiment schoonmaakmiddelen en -artikelen. Van stofzuigers en schrobzuigmachines om de vloeren te reinigen tot afvalsystemen om afval gescheiden in te zamelen, interieurreinigers en schoonloopmatten

Schoonmaken op scholen

Schoonmaken op scholen, en dan vooral basisscholen, is een vak apart. Denk aan al het zand uit de zandbak dat naar binnen gelopen wordt. De speciale aandacht die aan de vloeren in de onderbouw moet worden gegeven omdat kinderen daar nog op de vloer spelen. En wat te denken van de ongelukjes op de toiletten… Wij kunnen helpen bij het maken van een schoonmaakplan en kunnen u adviseren over de beste schoonmaakartikelen en -middelen en sanitaire oplossingen. 

Sanitaire ruimtes inrichten

De effecten van een schoon toilet worden nogal eens onderschat. Een schoon en hygiënisch toilet is een visitekaartje voor uw organisatie, ook in de publieke sector. Wij leveren alles voor de inrichting van sanitaire ruimtes, zoals afvalbakken, toiletborstels, dispensers en sanitairreinigers. Maar ook het wc papier, de papieren handdoekjes en de handzeep. Een bijzonder merk in ons assortiment is Satino Black, wereldwijd het eerste cradle 2 cradle toilethygiëne concept. Satino Black wordt compleet CO2-neutraal geproduceerd. Verduurzaam uw toiletruimtes met dispensers, hygiënepapier, zeep en accessoires. 

Verwijderen van graffiti

Graffiti en posters doen vaak enorm afbreuk aan het aangezicht van gebouwen. Bij het verwijderen van graffiti is het van belang dat de juiste middelen op de juiste manier worden gebruikt om beschadiging van het pand te voorkomen. Door de gevel daarna met anti graffiti coating te behandelen, kan eventuele nieuwe graffiti er daarna - meestal -  met warm water onder geringe druk afgespoten worden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor advies en inkoop van deze middelen. 

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Daarom, en omdat steeds meer bedrijven uit de publieke sector er om vragen, hebben wij een milieuvriendelijke variant ontwikkeld van een aantal veelgebruikte schoonmaakmiddelen van ons premium merk Clear: Clear ECO. De reacties op de eerste reinigingsmiddelen zoals de sanitair-, interieur- en vloerreiniger zijn positief. De komende tijd breiden we het aanbod uit.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over onze milieuvriendelijke Clear ECO schoonmaakmiddelen? Of wilt u weten hoeveel milieubesparingen u kunt realiseren door Satino Black in te zetten? Kom langs in een van onze servicecenters in Enschede, Hilversum of Winschoten of bel naar 053 – 434 43 43. Wij maken graag een afspraak met u!

Try-out box

Benieuwd naar onze schoonmaakartikelen? Vraag gratis onze try-out box met een aantal populaire CaluClean artikelen aan.
 

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de publieke sector

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals product- en veiligheidsbladen. Bij bestelling van deze artikelen krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    In Enschede hebben we een compleet geautomatiseerd magazijn van 12.500m2. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld afspraken maken over een vaste afleverdag of het beheren van uw voorraad. Dankzij onze grote voorraad kunnen we vaak al binnen 24 uur leveren.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellen via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink is zeer eenvoudig. Zo zijn er op maat gemaakte bestellijsten, kunt u onderscheid maken tussen inkopers en bestellers die verschillende rechten toegewezen kunnen krijgen, kunt u budgetten instellen en meer.

Advies op maat voor de publieke sector

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.
Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken in de publieke sector

Bedrijven in de publieke sector komen bij Carel Lurvink voor advies en inkoop van schoonmaakmiddelen en graffitireiniging, maar kunnen ook hun koffie, thee en toiletpapier bij ons bestellen. We hebben een zeer uitgebreid pakket artikelen van bekende merken als Satino Black, Diversey, Kimberly Clark en Unger, maar ook onze eigen merken CaluClean en Clear worden veel gekocht. 

Benieuwd naar onze artikelen en service? Wij komen graag langs om uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen. 


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur