Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Zakelijke Dienstverlening

Bij Carel Lurvink vindt u diverse producten voor organisaties in de zakelijke dienstverlening. Wij bieden schoonmaakartikelen en -middelen voor het reinigen van uw kantoren en werkplekken, hebben koffie, thee en kartonnen bekers in ons assortiment en kunnen complete sanitaire ruimtes voor u inrichten, van de dispensers tot het toiletpapier, de papieren handdoekjes en de zeep. 

Schoonmaken in de zakelijke dienstverlening

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkplezier van uw werknemers en is een visitekaartje voor uw organisatie. Aan bedrijven in de zakelijke dienstverlening, of u nu werkt bij een uitzendbureau, bank, accountant of reclamebureau, bieden wij een ruim assortiment schoonmaakartikelen en -middelen. Van stofzuigers en moppen voor het reinigen van de vloeren tot microvezeldoeken, schoonloopmatten en afvalsystemen om afval gescheiden in te zamelen. Ook op het gebied van reinigingsmiddelen is er veel keuze, zo hebben we diverse vloer- en sanitair reinigers, gebruiksklare sprayreiniger voor het interieur en schoonmaakmiddelen voor de keuken. 

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen

Wij vinden het belangrijk om het goede voorbeeld te geven als het gaat over duurzaam ondernemen. Een van de onderdelen is ons assortiment duurzame artikelen. Ook vanuit onze klanten uit de zakelijke dienstverlening krijgen we steeds meer vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. We hebben daarom Clear ECO laten ontwikkelen. Een milieuvriendelijke variant van Clear, ons premium merk reinigingsmiddelen. De eerste veelgebruikte reinigers zijn inmiddels verkrijgbaar met ecolabel; de sanitair-, interieur- en vloerreiniger. Onze klanten zijn enthousiast, reden voor ons om dit assortiment uit te breiden. 

Sanitaire ruimtes inrichten

We hoeven het belang van een schoon en fris toilet niet uit te leggen. Wij kunnen uw toiletruimtes compleet voor u inrichten, van dispensers en toiletborstels tot afvalbakken, toiletblokken en sanitairreinigers. Maar we leveren ook het wc papier, de papieren handdoekjes en de handzeep. Op zoek naar een duurzame oplossing? Satino Black is het eerste cradle 2 cradle toilethygiëne concept ter wereld. Alle Satino Black producten worden volledig CO2-neutraal geproduceerd, zowel de dispensers en het hygiënepapier als de zeep en de accessoires.

Kantinebenodigdheden voor zakelijke dienstverleners

Een goede kop koffie mag niet ontbreken. Ook uw kantinebenodigdheden kunt u bij ons bestellen, van complete koffiemachines, koffiekannen, drinkbekers en servetten, tot koffie, thee, suiker, melk en Cup-a-Soup. 

Persoonlijk advies

Benieuwd naar onze producten en dienstverlening? Kom eens langs in onze servicecenters in Enschede, Hilversum of Winschoten of bel met onze collega’s van de afdeling sales support. Zij helpen u graag verder met advies op maat. 

Try-out box

Onze CaluClean schoonmaakartikelen uitproberen? Vraag gratis onze CaluClean try-out box aan met selectie van onze populaire producten.
 

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor zakelijke dienstverlening

  • Product- en veiligheidsbladen

    Per artikel kunt u, indien van toepassing, de benodigde informatie op onze website vinden. Bestelt u een artikel voor de eerste keer, dan krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd. Zijn er wijzigingen doorgevoerd en bestelt u een artikel opnieuw, dan krijgt u automatisch een nieuwe versie. 

  • Voorraad en snelle leveringen

    In Enschede hebben we een compleet geautomatiseerd magazijn van 12.500m2. Wij kunnen daardoor al vaak binnen 24 uur leveren. Grote voorraden aanhouden is voor u niet meer nodig.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink maakt bestellen wel erg eenvoudig.  Zo zijn er op maat gemaakte bestellijsten, kan er onderscheid gemaakt worden tussen inkopers en bestellers inclusief verschillende rechten en kunnen budgetten ingesteld worden. 

Advies op maat voor zakelijke dienstverlening

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.
Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken voor zakelijke dienstverlening

Organisaties uit de zakelijke dienstverlening komen niet alleen bij Carel Lurvink voor advies en inkoop van schoonmaakmiddelen en -artikelen, maar bestellen ook hun koffie, thee en toiletpapier bij ons. We hebben artikelen van bekende merken als Satino Black, Diversey, Kimberly Clark en Unger in ons assortiment, maar ook onze eigen merken CaluClean en Clear zijn zeer populair. 

Wilt u weten welke artikelen uw organisatie het beste in kan zetten? Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op. 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur