Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Gezondheidszorg

Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is onze missie. We leveren dan ook een bijzonder compleet assortiment schoonmaakartikelen, reinigingsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan zorginstellingen door heel Nederland. Van (disposable) microvezeldoeken en moppen, reinigingsmiddelen en schoonmaakkarren tot mondmaskers, wegwerphandschoenen en bezoekersjassen

Disposable cleaning in de zorg voor optimale hygiëne

Disposable (microvezel) doeken en moppen winnen steeds meer aan populariteit. Vooral in de zorgsector waar hygiënestandaarden hoog zijn en reiniging aan specifieke richtlijnen moet voldoen. Gebruikers die met disposables werken zijn enthousiast; betere ergonomie en hygiëne en kostenbesparing doordat er geen logistiek programma opgezet hoeft te worden.

Disposable desinfectie mop

Een goede oplossing voor het desinfecteren van vloeren in gezondheidszorg was er tot voor kort niet. De traditionele disposable reinigingsmoppen nemen vuil op en zijn vaak niet in staat een product (desinfectie middel) efficiënt af te geven. Reden voor ons om de CaluClean desinfectie mop te ontwikkelen. Deze moppen worden vooraf bevochtigd (pre wet methode) met een desinfectant en vervolgens in een speciale box meegenomen op de werkwagen. 

Desinfectie van patiënt, ruimte en apparatuur

In de gezondheidszorg is het zaak dat zowel de patiënt als verzorgende en behandelaar vrij zijn van ongewenste bacteriën. Wij bieden een ruim assortiment aan zepen, desinfecterende middelen, alcohol en bijbehorende dispensers. Ook de ruimtes waar patiënten behandeld worden moeten kraakhelder zijn. Daarvoor leveren we de beste schoonmaakmiddelen, van vloerreinigers tot desinfectiemiddelen van medische instrumenten, intensive cares en anesthetische apparatuur.

Persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg

In de zorgsector leveren we veel persoonlijke beschermingsmiddelen voor eenmalig gebruik om besmetting te voorkomen, zoals handschoenen, mond- en baardmaskers, haarnetjes en bezoekersjassen.

Outbreakbox

Bij uitbraak van een virus of infectie staat hygiëne en persoonlijke bescherming voorop. Na constatering moeten de juiste materialen zo snel mogelijk ter plekke zijn, om verspreiding te voorkomen. Met onze ‘outbreakbox’ heeft u altijd de benodigde materialen, bedoeld voor de eerste 24 uur, ter beschikking. Heeft u meer nodig, dan zorgen wij dat dit binnen 24 uur geleverd wordt. 

Persoonlijk advies

Wij denken graag met u mee. Neem contact op via 053 - 434 43 43 voor een persoonlijk advies, of maak een afspraak met een van onze collega’s. 

Try-out box

Onze producten uitproberen? Vraag onze try-out box aan met CaluClean schoonmaakartikelen, zoals onze microvezeldoek, disposable moppen en wisdoeken op rol. Of de CaluGuard try-out box met persoonlijke beschermingsmiddelen. 

 

 

 

 

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de gezondheidszorg

  • Advies op maat

    Wilt u weten of schoonmaken met disposables iets is voor uw zorginstelling? Of heeft u vragen over een van onze andere artikelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag langs voor een persoonlijk advies.

  • Voorraad en snelle leveringen, ook op een vaste dag in de week

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.500 m2 magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u het aantal aflevermomenten beperken en leveringen op een vaste dag in de week ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de zorg.

Advies op maat voor de gezondheidszorg

Wij leveren niet alleen de artikelen, maar kunnen u ook adviseren over de te gebruiken middelen en materialen. Daarnaast bieden we trainingen aan, kunnen we voor werkplannen en duidelijke handleidingen zorgen en ontvangt u bij bestellingen automatisch de product- en veiligheidsbladen.

Vragen over onze service?

Neem contact op met onze product specialist Marc Wagelaar

Marc Wagelaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees onze laatste blog artikelen

Populaire merken in de gezondheidszorg

We bieden een compleet assortiment aan bedrijven in de zorg, van schoonmaakartikelen, desinfectie- en reinigingsmiddelen tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij leveren de bekende merken als Vikan, Diversey en Deb Stoko, maar ook de producten van onze eigen merken CaluClean, CaluGuard en Supergloves zijn zeer populair in de zorgsector.

Benieuwd naar onze producten en service? Wij komen graag langs om te vertellen welke voordelen samenwerking met Carel Lurvink uw organisatie oplevert. 

 
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur