Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink
CaluGuard Easyflex werkhandschoen: uitermate geschikt voor dagelijks gebruik

CaluGuard Easyflex werkhandschoen: uitermate geschikt voor dagelijks gebruik

PBM's voorkomen ongelukken en stilstand

Wat is de overeenkomst tussen de grafische sector, het wegtransport, de maakindustrie en de bouw? In al deze branches wordt regelmatig gebruikgemaakt van de CaluGuard Easyflex werkhandschoenen van Carel Lurvink.

Erwin van Aken“Inderdaad een divers rijtje, dat we bovendien makkelijk verder kunnen uitbreiden”, vertelt Erwin van Aken, sector manager Industry bij Carel Lurvink. “Veiligheidshandschoenen behoren voor een grote diversiteit aan werkzaamheden tot de meest gebruikte hulpmiddelen. Ze dragen in belangrijke mate bij aan veilig, schoon en prettig werken. Je kunt stellen dat handschoenen in ons assortiment een specialisme op zich zijn.” 

Bescherming

Erwin heeft wel een verklaring voor de populariteit van de CaluGuard Easyflex werkhandschoen. “Een kwalitatief hoogwaardig product met allerhande toepassingsmogelijkheden. In een werkplaats, maar ook bij groenwerkzaamheden of aan de lopende band. Echt een handschoen voor dagelijks gebruik wanneer bijvoorbeeld disposable niet volstaat. Omdat de handschoen volledig naadloos is, leent deze zich ook prima voor de wat fijnere werkzaamheden. De vingergevoeligheid is heel natuurlijk en de handschoen biedt prima grip. Voor chemicaliën en zwaar snijwerk is hij minder geschikt.” 

Een universele werkhandschoen dus. Erwin van Aken: “Die bovendien een optimale combinatie biedt van gebruiksgemak en draagcomfort. Dat comfort wordt nog eens versterkt door het ademend vermogen en de uitstekende pasvorm. De CaluGuard Easyflex is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL, eenvoudig te herkennen aan de kleurcodering op de manchet.” 
Download Carel Industry

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur