Carel Lurvink en Diversey zorgen samen voor infectiepreventie tijdens Zorgtotaal

Carel Lurvink en Diversey zorgen samen voor infectiepreventie tijdens Zorgtotaal

Van 12 t/m 14 maart staan wij samen met Diversey op Zorgtotaal in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs voor betere zorg. In hal 8, op standnummer 08.C066, vertellen wij u alles over het thema infectiepreventie.

Specialist in zorg

Een van de sectoren waar wij ons op richten is de gezondheidszorg. Dankzij ons complete pakket zijn wij voor veel Nederlandse zorginstellingen een totaalleverancier. Van nitril wegwerphandschoenen, bezoekersjassen en mondmaskers tot reinigings- en desinfectiemiddelen, (disposable) microvezeldoeken en schoonmaakkarren. 

Zorg voor infectiepreventie

Samen met Diversey, leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne, informeren wij bezoekers van Zorgtotaal over infectiepreventie. Door het goed schoonmaken van de omgeving en het nemen van preventiemaatregelen, kunnen zorginstellingen het risico op het verspreiden van infecties drastisch verlagen. Is er toch sprake van een uitbraak? Dan vindt u in onze Outbreak Box (te zien tijdens Zorgtotaal) alle artikelen die u nodig heeft om uw medewerkers en cliënten de eerste uren te beschermen en verdere verspreiding te voorkomen. 

Bezoek Carel Lurvink en Diversey, registeren is gratis

Benieuwd naar wat beide organisaties te bieden hebben op het gebied van infectiepreventie? Registreren kan hier en is gratis

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur