Kiyoh Logo 8,9
UNGER HydroPower Ultra: professionele glasreiniging met zuiver water

UNGER HydroPower Ultra: professionele glasreiniging met zuiver water

Eenvoudig, snel en kostenbesparend

Zuiver water - water dat 100% mineraalvrij is en geen kalkresten achterlaat - reinigt bijzonder goed.  Zelfs zonder het toevoegen van chemicaliën. Glasreiniging met zuiver water is een milieuvriendelijke oplossing. Het glas droogt op zonder strepen en aanslag, waardoor er niet gewist en gepolijst hoeft te worden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. 

Unger HydroPower Ultra

HydroPower Ultra deionisatiefilmer van UNGERMet het nieuwe deionisatiefilter HydroPower Ultra van UNGER produceert u eenvoudig 100 % zuiver water. Dit filter is in drie varianten beschikbaar. Alle drie de formaten zijn compact en daardoor makkelijk te transporteren. Houdt bij de keuze voor het juiste formaat rekening met hoe vaak u zuiver water gebruikt. Uitermate geschikt voor het reinigen van zonnepanelen, ramen, kozijnen, gevels en houtwerk.  

Het ionenuitwisselingsproces in het filter onttrekt mineralen aan het leidingwater. Het hars in de Ultra Hars Packs zuigt zich vol met deze mineraren. De TDS-meter geeft aan wanneer het hars vervangen moet worden. De Hars Packs kunnen eenvoudig en snel verwisseld worden. Hoe lang het hars meegaat, is afhankelijk van het hardheid van het water. 

De FloWater-technologie zorgt voor een efficiënte waterstroom door de gehele tank waardoor het hars optimaal benut wordt en er per harsvulling ruim 30 % meer zuiver water geproduceerd kan worden. 

Wat heeft u nodig voor glasreiniging met zuiver water?

Naast het zuiverwaterfilter, de HydroPower Ultra, heeft u een watergeleidende steel inclusief stang, hoekadapter en borstel nodig. Met de watergeleidende nLite stelen kunt u veilig vanaf de grond tot een hoogte van 20 meter werken. De stelen zijn in zes verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar, waarmee altijd een ideale balans gevonden kan worden tussen gewicht en stabiliteit. 

De nLite borstels met kunstvezels en natuurlijke haren zijn standaard uitgerust met twee straalsproeiers en een snelkoppeling. Het aantal sproeiers kan worden uitgebreid tot 12. Met de carbon hoekadapter kunnen de borstels aan alle nLite watergeleidende stelen bevestigd worden.

Bestel nu tegen aantrekkelijke kortingen

Vanaf 4 oktober profiteert u van kortingen tot maar liefst 20% op de UNGER HydroPower Ultra filters en starterskits. Bestel direct via onze webshop of neem voor meer informatie contact met ons op via 053 – 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur