Workshop disposable cleaning groot succes

Workshop disposable cleaning groot succes

Extra workshops gepland in Enschede en Hilversum

De eerste workshops over disposable cleaning in onze servicecenters waren een groot succes. Ruim 60 bezoekers hebben zich laten informeren over de mogelijkheden en de voordelen van het schoonmaken met wegwerp doeken en moppen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, hebben we in december en januari extra workshops gepland. 

Rein Hoornstra, specialist gezondheidszorg en welzijn bij Carel Lurvink: “Organisaties die al werken met disposable doeken en moppen zijn overtuigd van de voordelen en het gemak ervan. Als een van de grootste pluspunten wordt de gegarandeerde hygiëne genoemd. In de zorgsector waar hygiënestandaarden hoog zijn en reiniging aan specifieke richtlijnen moet voldoen, wordt daarom al veel gebruikgemaakt van disposable doeken en moppen.”

Misverstanden rondom disposable cleaning

Toch merken we bij andere organisaties soms nog wat weerstand. Opmerkingen als: “Ik doe het al jaren zo en het gaat altijd goed” of “Het is duurder dan het uitwassen van de doeken en slechter voor het milieu” zijn veelgehoord. Om deze misverstanden te kunnen weerleggen en mensen kennis te laten maken met disposable cleaning, hebben we in onze servicecenters in Enschede, Hilversum en Winschoten een workshop georganiseerd. 

Extra workshop in Enschede en Hilversum

Dat disposable cleaning leeft onder organisaties blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Om iedereen de mogelijkheid te bieden deel te kunnen nemen, hebben we op 11 december in Hilversum en 24 januari in Enschede extra workshops gepland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de voordelen van het gebruik van disposable doeken en moppen, worden klantcases behandeld en kunnen bezoekers vragen stellen. De middag wordt afgesloten met een demo, waarbij men zelf kan proberen of disposable cleaning wat hun organisatie is.

 


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur