Carel LurvinkOP 18 JULI 2018 BESTAAT CAREL LURVINK 125 JAAR!
Het behalen van deze mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder u, daarom wordt 2018 een onvergetelijk jaar vol verrassingen en feestelijke acties:

Klant verhalen

"Ik heb jullie historie verhaal gelezen, sinds de jaren 1977 was ik klant aan de Boddenkampstraat. Vele prettige momenten hebben we mogen beleven. Ik ben nu ook met pensioen maar denk dankbaar terug aan deze tijd. Geweldig veel succes." -Herman Koiter, voormalig eigenaar Schoonmaakbedrijf 't Ribbelt-.

Juni

Win-actie werkwagen

De Bloemenbeek, een Landhuishotel & Restaurant in De Lutte, was de winnaar van onze dag van de schoonmaker win-actie. Op deze mooie maandag ochtend gingen we op pad om ze te verassen met de goed gevulde Vileda VoleoPro werkwagen. Na een enthousiast ontvangst en een leuke foto met de nieuwe werkwagen ging het personeel van de Bloemenbeek er direct mee aan de slag.Jubileumfeest

 Afgelopen zaterdag vierden wij ons 125 jarig bestaan. Na maanden van voorbereiding hebben we afgelopen week ons bedrijf omgetoverd tot een uitzinnige feestlocatie met pop-up museum. Met alle collega's hebben we keihard gewerkt om dit te realiseren.


750 gasten, 600 hamburgers, 6 kabuki doeken, 1 kunstwerk en 888 bitterballen verder hebben we de foto's en video's nog. Er volgen er natuurlijk nog veel meer! ;-) 


Mei

Afgelopen weekend hebben we ons 125-jarig bestaan gevierd met het personeel tijdens een fantastisch personeelsfeest! We zijn begonnen met een tour door de tuinen en stallen van Paleis Het Loo. Daarna zijn we doorgereisd naar Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, waar we ons hebben omgekleed en klaar gemaakt voor het diner en de feestavond. Deze feestavond was in Kasteel Doorwerth, waar na een fantastisch diner de voetjes tot de vroege uurtjes van de vloer gingen.

Al met al een zeer geslaagd weekend! 


April

Afgelopen dinsdag heeft Mensink Schoenen en Sport in Denekamp het recht gekregen het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’’ te voeren. Als mede Hofleverancier konden we dit bijzondere moment niet zo maar voorbij laten gaan. Gistermiddag is onze accountmanager, Bas Bönhke, op pad gegaan om de eigenaren van Mensink een mooie attentie te brengen. Bas werd met open armen ontvangen en na een korte uitleg over Carel Lurvink heeft hij hen een Carel Lurvink pakket overhandigd. Namens Carel Lurvink, van harte gefeliciteerd! Maart

Grand Café Moeke heeft afgelopen week in Enschede haar vijfde vestiging geopend. De eerste vestiging van Moeke opende, net als Carel Lurvink, in 1893. Deze bijzondere gelegenheid konden we als mede-jubilaris uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Gewapend met een welkomst-pakket en een flesje wijn gingen we vanochtend op pad om ze te verrassen. Het personeel van Moeke Enschede ontving ons met open armen en na een korte uitleg over Carel Lurvink overhandigde onze accountmanager, Bas Bönhke, een mooi Carel Lurvink welkomst-pakket.JANUARI

BENT U DE EERSTE ONLINE BESTELLER IN 2018?

DAN GAAN WIJ U VERRASSEN! 

Nog maar een paar weken te gaan en dan vieren wij ons jubileum! 125 jaar Carel Lurvink, dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het hele jaar profiteert u van feestelijke acties en verrassingen. We gaan in januari gelijk goed van start; de eerste online besteller in het nieuwe jaar zal door ons worden getrakteerd! Wees er daarom snel bij en laat u verrassen! 

DE 1e ONLINE BESTELLER VAN 2018 IS BEKEND!
Multiprotect Nederland BV was de eerste online besteller van 2018! Gefeliciteerd! Binnenkort zullen we ze gaan verrassen.

MULTI PROTECT BV ONTVANGT JUBILEUM TAART!

Multi Protect Nederland, een VCA gecertificeerd aannemersbedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van kunstharsen (coating),   was op 1 januari de allereerste besteller. Gewapend met een taart en een goed gevulde Carel Lurvink goodiebag gingen we gisteren middag op pad om ze te verrassen. Bernard Karsten ontving ons met open armen. Na een beknopte uitleg over de werkzaamheden van Multi Protect overhandigde onze marketing manager, Joris Krabbenborg, hem een mooie jubileum taart. Multi Protect en Carel Lurvink werken al meer dan 10 jaar succesvol samen.