Product niet gevonden? 053 434 43 43

Kom van dat dak af!

Ian Rodger 0 7
Maar wel voorzichtig en niet met de snelheid van het licht. En voorzichtig het dak op en af gaat het beste als je daarbij beschermd wordt. Valbescherming: een must als je op hoogte werkt. Helemaal als je bedenkt dat vallen van hoogte het meest voorkomende arbeidsongeval in Nederland is.

Welk stofmasker heb je nodig?

Ian Rodger 0 6
Veel werknemers worden tijdens hun werkzaamheden blootgesteld aan risico’s waar beschermingsmaatregelen voor genomen moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn een helmbrilveiligheidsschoenen en handschoenen. Het is daarnaast belangrijk om je longen te beschermen als je in een omgeving met verontreinigde lucht werkt. Dan komt een stofmasker goed van pas. Welk masker je moet kiezen, hangt af van de risico’s waar je aan blootgesteld wordt.

Handhygiëne: de richtlijnen in de voedingsindustrie

Ian Rodger 0 122
Werknemers in de voedingsmiddelenindustrie vragen zich vaak af wat nu precies goede handhygiëne is. Moet je je handen desinfecteren, wassen of beide? Het staat vast dat personeel een risicofactor voor bacteriënoverdracht is. In het ergste geval kan dit leiden tot een bacteriële besmetting met voedselinfecties als gevolg. Wat zijn de wettelijk verplichte eisen voor hand hygiëne om dit te voorkomen?
RSS
123