Product niet gevonden? 053 434 43 43VOLG IAN & JÖRGEN

   ROUTEGiro di KiKa in Nederland!

Giro di KiKa Edizione Olandese brengt de sfeer van Giro di KiKa naar Nederland! Jörgen en Ian fietsen in 3 dagen (1 t/m 3 september) door de mooiste gebieden van Nederland

Jörgen en Ian zijn twee collega's, werkzaam op de afdeling IT/marketing bij Carel Lurvink. Hun motivatie om mee te doen met de Giro di KiKa Edizione Olandese is om kinderkanker de wereld uit te helpen. Hiervoor zijn vele kostbare wetenschappelijke onderzoeken nodig. Dankzij informatie uit afgeronde onderzoeken, zijn specialisten ervan overtuigd dat er nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen worden ontwikkelt om kinderkanker vaker te genezen en "vriendelijker' te behandelen. Het is dus noodzakelijk om deze vernieuwde onderzoeken in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Jörgen en Ian willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KiKa. Steun ons en daarmee ook KiKa door middel van een donatie!

              


Carel Lurvink Cycling Team Giro di KiKa

 

Even voorstellen
Links op de foto:
Ik ben Ian Rodger. 26 jaar jong.
Binnen Carel Lurvink ben ik werkzaam als E-markteer & Contentbeheerder. 
Ik ben ondertussen bijna 4 jaar samen met mijn vriendin Rebecca. Mijn hobby’s zijn Rugby, zowel spelen als kijken, gezellige dingen doen met vrienden en reizen. Deze zomer ga ik samen met mijn collega Jörgen de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en de Giro di KiKa Edizione Olandese tot een goed einde te brengen.

Rechts op de foto:
Mijn naam is Jörgen de Vries. 45 jaar. Woonachtig in Enschede en bijna 11 jaar werkzaam bij Carel Lurvink. Begonnen als medewerker Sales Support en nu IT/marketing. Ik ben 17 jaar getrouwd en heb twee kinderen, een zoon en dochter. Mijn hobby's zijn hardlopen, fietsen, muziek, leuke vakanties. Drie dagen lang, elke dag circa 120 kilometer fietsen lijkt mij een mooie uitdaging. Helemaal omdat het voor het goede doel KiKa is. Steun ons om kinderkanker de wereld uit te helpen!